A
ayasha
Forum Okuru
üzgünüm mailden konusmuyorum zaten yukarıdaki yazıdada dediğim gibi vampirlik doğustan gelen bisey siz farkına varınca belirtileri zaten kendiliğinden olur
Hahaha durup senin gibi Allahini Kuranini tanimayan birinemi inanicammmarzu bi kere az beynini kullansan din diye bisey olmadigini anlarsin. Din insanlarin yarattigi bir sey. Sana burda din konusmakta istemiyorum ama onceki yorumlardada gordum. Biri demis ki allah sizin gibilerin olcaginu biliyormusta cennet cehennemi yaratmis demis. Agziyla soyluyor iste. Allah madem biliyordu cok mu gormek istedi cehenneme gitmemizi. Yarattigi kulunun aci cekmesini gormek mi istedi? Mantikli olun. Sadece bir kere yasama sansiniz var. Allah size beyin vermis. Kullanin dusunun hayatinizi istediginiz gibi yasayin. Birakin insanlar nasil mutluysa oyle olsunlar. Allah herkesin ne yapicagini biliyor. Yarattigi her kuluda eger cennet olsaydi gercekten cenneti hakederdi. Allahin sizin o kucuk dualariniza veya namaziniza ihtiyaci yok. Neyse ya cok uzattim bu konuyu. Neye istiyorsan ona inan. Ama burdaki insanlar bi umut icindeyken onlara olumsuz seyler soyleme. Bu hayatta gercekten neyin olup olmadigini bilemezsin.
.Allah sizi bildigi gibi yapsin.eminim rabiimde cok pismandir seni yarattigi icin.cevrendecilerdee.
.ve sen karar veremezsin kime ne soyleyip soylemedigimee.sen kendi isine balsan ii olur.ve bide sizin gibi insanlar dir digerlerine cehenneme surukleyenBegensen neolacakben arzunun dediklerini beyenmedim wampir peri
. sizin zaten akliniz buraya kadar.sizden begenme alma yada baska bu gibi istegim yok