YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

bende bugün aktardaydım dediğim ilacı aldım bugün kullanmaya başladımm sonuçları size yazcam tamamı şu an 62 yim 1 hafta sonrayı çok merak ediyorum haftaya pazartesi tartılcam

bitanem aktara falan gidemedim çok kötüyüm hiç bişi yiyemiyom içemiyom oğlanda bende çok kötüyüz yediğimiz tek şey çorba oda durmuyo zaten hiç ii değilim arkadaşım üşütmüz fena halde anaoğul ii olunca gelicem inşllh öpüyom hepiniizi melişler ışılı görürsen slm söle ayrıca matem ne ilacı almış banada söyleyin yolarım kız sizizz:dil::dil::hasta::hasta::hasta:

Günaydın canlarım... Bende sabahları sirkeli su içmeye başladım umarım devamını getirebilirim.... şuan 68kg ım ... 🙁 ilaçlar yuzunden kilo aldım 🙁

bitanem aktara falan gidemedim çok kötüyüm hiç bişi yiyemiyom içemiyom oğlanda bende çok kötüyüz yediğimiz tek şey çorba oda durmuyo zaten hiç ii değilim arkadaşım üşütmüz fena halde anaoğul ii olunca gelicem inşllh öpüyom hepiniizi melişler ışılı görürsen slm söle ayrıca matem ne ilacı almış banada söyleyin yolarım kız sizizz:dil::dil::hasta::hasta::hasta:

edalım çok geçmiş olsun bacım bak sana ekinezya çayını tavsiye ediyorum çok faydası var üşütmeye
şu ilaç konusuna gelincede ben de senin kadar kilo vereyim sonra adını yazarım okeeeeeeeeeeeeey

çok geçmiş olsun canım benim
tez zamanda iyi ol dön bekliyorum seni kendinede oğlunada dikkat et

geçmiş olsun tatlım..

oooof bende kilo vermek isteyenlerdenim artık.başlamam gerek bi yerden.ama ben çok zorlanıyorum yaaa.olayı kafamda bitiremedim kilo verme işini hep sonaya bırakıyorum.bu yüzden kendimi sevmiyorumm:shot:

geçmiş olsun tatlım..

oooof bende kilo vermek isteyenlerdenim artık.başlamam gerek bi yerden.ama ben çok zorlanıyorum yaaa.olayı kafamda bitiremedim kilo verme işini hep sonaya bırakıyorum.bu yüzden kendimi sevmiyorumm:shot:

kendini boşuna üzüyosun eğer ben kilo verebiliyosam sende verirsin bizden ayrılma bak nasıl vericeksin:tik:

(28)20 ocak çarşamba=

10:30=KAHVALTI,1 bardak sirkeli su,2 bardak su,bikaçtene ufak galete,bi iki parçada dil peyniri

12:30=2 bardak su, 1 bardak süt

02:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2bardak su, 1 tabak menemen,yoğurt,2 dilim k.. ekmeği

08:00=AKŞAM YEMEĞİ, 2 bardak su ,2 dilim k,, ekmeği,menemen, çay, peynir

NOT:aslında daha akşam yemeğimi yemedim ama bunları yemeği planlıyorum suyum az oldu onuda tamamlarım ve öğleden sonra ara koymadım canım istemedi...

Geri