YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

bu ne kısss
kızıyorum bak insan öğleni barii yer bi kahvaltı bide akşam yemeğiyle diyetmi yapılır hemen geri alırsın bak
wallahi temizlik yapıcam evle işle eşle akşam yemeği hazırlıcam derken bi bakmışım akşam wallahi bak mibalasız hiç oturamıyorum ve yemekte aklıma gelmio otursam belki aklıma gelir bacım aman gelmediği daha ii beni görenler söyler hep bu harekete nasıl kilo alıyosun dio e napem bacım almamak için dikkat etcem artık

wallahi bugün ayın kaçı bilemedim takvimde yokk neyse beni idare edin artık çok unutkanım çoookkk kahvaltı 8:15=2dilim kızarmış kapakekmeği 1dilim peynir 1tane yumurta havuç maydanoz çayyyyyyöğlen teyzoştaydım yedim walla 15:001tane açma peynirli kçk 1dilim revani 2 bardak çay 1tanede kıymalı milföyyyyy akşam yemği 19:001kase yğurt 1çorbakaşığıda pilav ayrıca 8kğ 300 grm verdim diete başaldığımızdan beri bu cmtsi yine tartılacam lamiş yalnız koyma beni

biz iyiyiz canım sen nasılsın bu ara diyette değilim ben çünkü 1 haftadır yoktum ve şimdide oruç tutuyorum 4 gün borcum kalmıştı onu tamamlamadan diyete devam etmiyeyim diyorum zaten 3 gün kaldı bakalım ama bırakmıycam diyetimide hemen kldığım yerden devam
sen ne alemdesin bakalım kaça indin en son???
lamişş ben çok mutluyum allahıma şükürr..
bugün diyetisyene gittim ve 4 kilo vermişim.....
50 günde 7 kilo vermişim doktorum beni çok tebrik etti..
çünkü bende şeker direnci var ve kolay koaly zayıflayamıyorum..
ama ben 50 gündür bir kez bile olsun kaçamak yapmadım.belkide onun mükafatıdır yoksa kilo vermem çiddi bi sorun..şimdi 71 kiloytum inş hedef 60 sizde aklımdasınız allah hepinizin yardımcısı olsun..inş şip şak veririz ve yaza incecik gireriz..
🙂

lamişş ben çok mutluyum allahıma şükürr..
bugün diyetisyene gittim ve 4 kilo vermişim.....
50 günde 7 kilo vermişim doktorum beni çok tebrik etti..
çünkü bende şeker direnci var ve kolay koaly zayıflayamıyorum..
ama ben 50 gündür bir kez bile olsun kaçamak yapmadım.belkide onun mükafatıdır yoksa kilo vermem çiddi bi sorun..şimdi 71 kiloytum inş hedef 60 sizde aklımdasınız allah hepinizin yardımcısı olsun..inş şip şak veririz ve yaza incecik gireriz..
🙂

çok sevindim valla
darısda bizlere inşallah bende pazartesi borç oruçlarımı bitirip listemle tekrar dönüyorum hakkımızda hayırlısı inşallah🙂

yaaa kızıyorum ama hemen ihmal ediyosunuz hele edalı sen varya hani kız senin listelerin yarın kursa gidiyorum ama akşama listemi yazıcam sende yazıcaksın bak ona göre daha çok işimiz var pes etmek yok

Geri