TİTAN
*Melekler Mekanı*
dondurma vanilyalı 🙂
O dondurmayı helvanın içine koysaydın ya özgülll
Helvayı sevmem ama dondurmayla gidiyor mübarek 
dondurma vanilyalı 🙂
Helvayı sevmem ama dondurmayla gidiyor mübarek 
yerken birbirine geçiriyorum ama belkı kızlar buna falan derler die yapmak istemedim.benim eşimde dondurmalı sevmez.ama harika oluyo oda hala dolapta bi saklama kabı varO dondurmayı helvanın içine koysaydın ya özgülllHelvayı sevmem ama dondurmayla gidiyor mübarek
![]()
hiç bişey olmuyo kolaycada tekrar ısıtıyorum ohhh yanına yapıştır dondurma sonra bu kilo bana nerden geliyo 
bende annemden hiç bişey öğrenemedim aslıcım malesef hep nasılsa günün birinde yapıcan hiç mutfağa sokmadı tabi arada kaçamakta olsa o biyere gittimi kendimi mutfağa atıyodum.neyse evlendim sap gibi kaldım ama genede annemden el almışım elinin lezzetini banada vermiş.çoğu şeyi netten baka baka yaptığım çok oldu halada öle öğrenmeye devam iyki var internet 🙂özgüll ellerine sağlık çook güzel görünüyoo ve ben çok severim hiç yapmadım annem sağolsun🙂

senınde ellerine sağlık titanım 🙂Senin köşene resim atmayayım dedim, bak bu da benim helva
https://www.meleklermekani.com/osma...-dondurmali-irmik-helvasi-tarifi-resimli.html
olmaz bunun özelliği haşhaşözgulum bu tarıfı bızım aşcı mukemmel yapıyor ellerıne sağlık valla gayetde lezzetlı gorunuyor ellerın deret gormesınn ben bunu hashassız yesem olmam mı![]()