Canım oldum olucam strestenmi oldu nedir sadece leke geçen ayda böyle oldu.Bu arada geçen çok sinir oldum kadının biri bana diyoki sen benim üzerime 4 kez adet olucan abovv ben daha olmadım dedi insanın adetinide kıskanırlarmı ya
valla sinirlendim sen le ben birmiyiz dedim menepoza giriyon sen ben gencim dedim😀 acaba adetime göz mü değdi nedir
bari misafirleri uğurlasamda sonra olsam valla bayılırm içlerinde😀
🙂
🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂

son adet 7 şubat Antalya
son adet 1 mart Düzce 24 Okul öncesi öğrt. 
son adet 6 mart 
Mardin/Midyat 19
son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))
İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
Ankara 22 Üniv. öğrc.Kızlar günaydın sancım var😕 regl teşrif etmek üzere Öğlen bayağı kalabalık misafirim olcak kazasız belasız atlatsam misafiri çok severim Allah eksikliğini göstermesin ama hastayken valla kaldırramıyorum😀
Ah tunacım cankuşum hamiş felan kalsam heralde bir tek ben inanmıycamCanım oldum olucam strestenmi oldu nedir sadece leke geçen ayda böyle oldu.Bu arada geçen çok sinir oldum kadının biri bana diyoki sen benim üzerime 4 kez adet olucan abovv ben daha olmadım dedi insanın adetinide kıskanırlarmı ya
valla sinirlendim sen le ben birmiyiz dedim menepoza giriyon sen ben gencim dedim😀 acaba adetime göz mü değdi nedir
bari misafirleri uğurlasamda sonra olsam valla bayılırm içlerinde😀
Sea bende sana çette sesleniyom iyim canım sen nasılsın![]()
canım benim tebrik ederimmmmmm 🙂) allahım tamamına erdirsin analı babalı büyüsün inşallah 🙂 ohhhhhh yaaaaa süper bir haber bakın nisan nisanlığını yine yaptı 🙂 bereketli ay vesselam nediyebilrizki 🙂hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm🙂))))))))))))))))))))))))))))))))
allahıma çok şükür ÇOOOOKKKK ŞÜKÜRRRRR HAMİLEYİM...bu nasıl bi mutluluk yarabbim 3 yıldan sonra hislerimi anlatıcak bi kelime bulamıyorum inanın....içim pır pır ediyo yarın randevu aldım hastaneye gidicem ama zaman geçmiyo bi türlü.....allahım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.....