Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

GÜNAYDINNN HAMİŞLERİMMM
ayyy 4 hamişte burdaymışş naasılda yakaladım sizleriii nasılsınızzz kızlarr özledim burayı ve sizii nasıl gidiyor görüşmeyelii :D
 
herkese mrb kızlar, hepinize hayırlı cumalar.. ay dün giremedim baya bir yazmışsınız anam ama güzel haberler var:))

tunacım benim adet tarihimi değiştircektin unutma olurmu, bu ay 15inde adet oldum ama aslında 20si tam günüm
canım değiştireyim ama beklediğin yani eylüldeki adet günün nedir onu yazıyorum, ben kendimce bir tarih yazmıştım söyle sen değiştiririm tabi.

Şimdi tecrübeli hamişlere bişi sormak istiyorum.. Benim bebeğim kasım ayına doğacak inşallah ve kasım ayı soğuk olan bir mevsimin başlangıcı... şimcik ben iç badiler ve hastane cıkıslarına benzer takımlar aldım.. peki mevsim kış oldugu için ben bebeğimi bunlarla sıcak tutabilecekmiiyim yoksa yeni doğanlarada kışlık kıyafetler varmı ??? ama sanmıyorum cunku alırken sordum hastane cıkıslarının standart oldugunu sölediler bana.. Ay dun aksamdan beri buna takmıs durumdayım... o aldıklarımız bebeklerimizi sıcak tutmaya yetecekmi ??? Şimdiden cevaplar için cok teşekürler ;)
canım aldığın bodylerin kalınları olmuyor diye biliyorum battaniyeyle falan sıcak kalır bebeğin, endişelenme. oyy Allah giydirmeyi nasip etsin.

merhaba arkadaşlar benim adetim bugün geldi maaşallahh hiç vaktini zamanını geçirmeden gelir :) beni listeden çıkartabilirsiniz...
canım hayırlısı olsun, istersen beklediğin adet tarihini de ekleyebilirim, inş önümüzdeki aya gelir bebeğin.

Bu arada bayağıdır giremiyorum fazla okuyamadım henüz geçmişi başka neler var bilemiyorum sarıgelin,esin,tuna,ayşegül,huriş,haziran13,melodi,mavikedi,selinnn,defne ve adı aklıma gelmeyen diğer meleklerim nasılsınız ben iyiyim bebişimde iyi günleri geçirmeye çalışıyoruz işte hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere :)
ayy canımm yaa çok merak ettim seni ve özledim. nerelerdesin? hiç grşrmiyoruz. oğluş nasıl? başlamıştır artık tekmelere. benim kız baya hareketlendi:) Allah sağlık versin hepsine. öpüyorum ikinizi de artk çok özletme kendini..

arkadaşlar sakın benim yaptığım gibi stres sıkıntı yapmayın çok kafanıza takmayın valla benim gibi gül hastalığına yakalanırsınız vucüdumdaki kırmızı lekelerin sebebi ptriasis rosez (gül rahatsızlığımış)..bütün vucüdumu kapladı neredeyse çok rahatsız oluyorum ama dayanmak zorundayım tedaviye başladım Allahtan kötü bişi değil bulaşıcı değil ağrısı sızısı yok...Kendinize hiç bir şeyi dert etmeyin herşey olacağına varır Rabbim vereceği zamanı bilir o yüzden aman neden olmuyo diye stres,sıkıntı ve üzüntü yapmayın...Allahın izniyle İnşallah önümüzdeki ay sizlere müjdeli haberi veririm...
canım çok geçmişler olsun, stres gerçekten bebeği de çok etkiliyor, sen de bşyi takma umarım yakında gelir bebeğin.

kızlar size bişe sorcam aşı yaptırdnz mı kaçıncı haftada oldunz?? ya bide çok acıyo mu bnm ödüm patlıyo da baya korkuyorum ama bebeğim için napıyım çekerim acıyı:)
fıstık sen tetanoz aşısından bahsediyorsun sanırım. ben tunada biraz geç yaptırmıştım 2 doz 6. ve 7. aylarda oldu. sonra hatırladığım kadarıyla 5 e tamamlanıyordu. biraz acıyor ama çok değil korkma herşey bebeklerimiz için.

kızlarrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Allahım ölücem şimdi.Çok mutluyum çok

ya yazdıklarınızın hepsini okudum hepinize tek tek teşekkür ediyorum yanaklarınızdan öpüyorum.Kızlar şöyle söyleyeyim umudunuzu kaybetmeyin eskileri okuyun eylülde ameliyat olup ekim gibi tüp bebek denicektik.Kendi kendine oldu.Rabbim zamanını biliyor.Ama bazı şeyler duayı bazı şeyler kurbanı bazı şeyler namazı beklermiş.Ben namazıma başladım ve oldu.Rabbime şükürler olsun.Hepinizede her namazımda dua ediyorum.Rabbime şükürler olsun hepimizin sevincini yaşayalım inşallah.Bu arada değerim 626,4 iyimi acaba?Kaç haftalık oluyorki bu ibiş :D
ayy canım benim gözün aydın tebriklerrr:) Allah kucağına almayı nasip etsin. son adetini söylersen kaç haftalık hamiş olduğunu listeye ekleyeceğim. dediğin gibi herşeyin bir zamanı var darısı diğer kızlara... değerlerin de gayet güzel, maşallah avatarındaki gibi bir bebek geldi bak:) tekrar tebrikler...

selam kizlar uzun bi aradan sonra yine giriyorum umarim herkez iyidir............

TUNA selam canim nezamandir görüsemedik
alamanyaya geri döndüm ESkisehiri doyasiya göremdim :( yetmedi tatil..............
ooo kimler gelmiş:)) slm hemşom özledik valla. iyiyim canım bebeğimi büyütüyorum işte:) sen nasılsın? canım yine gel bekleriz valla tabi sayılı gün çabuk geçmştir. ee bebek haberi yok galiba listede alta atıyım mı? hayırlısı olsun.
 
Geri
Üst