deniz-07
Rüya Tabiri Editörü
aiale içi alman gereken önlemler var bunlara karşı dikkatli olman gerektiğine işarettdenız abla ben ruyamda araba suruyodum cok degısık ama tek basıma bılıyorumkı araba surmeyı bılmıyorum ama suruyodum
aiale içi alman gereken önlemler var bunlara karşı dikkatli olman gerektiğine işarettdenız abla ben ruyamda araba suruyodum cok degısık ama tek basıma bılıyorumkı araba surmeyı bılmıyorum ama suruyodum
canım bu rüaya hayatında seni sevindirecek bir olayın gerçekleşeceğine işarettt dediğin gibi bu sevdiğinle alakalı olabilir sabırla bekle bira dahaMerhabalar, ben de rüyalara inanırım, inşaallah gördüklerimiz Rahmani rüyadır, çok da rüya görürüm, ben rüyamda teyzemin kızı olmuş yeni ama ölü, yatıyor böyle bende dua ediyorum bebek geri dirilsin diye, sonra gözlerini açıyor bebek seviniyorum ben annemlere teyzemlere koşup diyorum dua ettim de dirildi diye öyle gördüm, umudumu kestiğim ve kötü ayrıldığım bi sevdiğim var, ama onun hayatında biri var, aynı iş yerinde çalışıyoruz, ama ayrı dairelerdeyiz serviste yemekhanede hep görüyorum, içim acıyor, acaba o mu geri dönecek ne dersiniz, umut kesmek üzereyim şimdi. Rabbim az daha sabırla duayla bekle mi diyor....
canım hayr olsun tabiki genelde bu tarz rüyalar da tersi çıkar denir tabiki en hayırlısını RABBİM bilir sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmezdenizim ben bu gece rüyamda kizim oldugunu gördüm erken dogum olmus, oglum olacakti diyorum demekki kizmis diyorum. Kizim minicik, oluyor onu emziriyorum. Sence rüyamin yorumu varmi yoksa seytani bir rüyami.
Kizim yada oglum olsun diye hic cinsiyet ayrimi yapmadim hep hayirlisni istedim rabbimden. Saglikli olsun istedim sence bu rüyamin tabiri nedir?
bu rüyayı bir kaç şekilde yorumlayabiliriz hurma yemek imamın tatlılığına varacağına hurmayı yiyip çekirdeğini çıkarmak ise çocuğu olacağına işarett canım hayr olsun inşaşllaah
aiale içi alman gereken önlemler var bunlara karşı dikkatli olman gerektiğine işarett
canım çocuğun olduğu rüya değil midenizim benim rüyami yorumlamamissin... ??? niyeki? Görmedinmi yoksa sevgimmm in yorumuna katildigindanmi???
hayr olsun canım dikkate değer bir rüya değil kafana takmadenızım ruyamda sankı bır dugune gecelıkle gıtmıssım tekrar gıdıyomusum gıbı (gercekte gıttım) ama ruyada ıkıncı kez gıdıyodum uzerımde gecelık tarzı kısa mını bı elbıse vardı ve altıma kacırıyodum tanımadıgım bır kadın bana barı buralarıda temızle dıyodu cok ıgrenc bı ruyaydı