Abla kafama takılan bir soru var şimdi hamileliğin ilk zamanlarında ilişki olursa bir sorun olurmuAmin inşallah canım
Abla kafama takılan bir soru var şimdi hamileliğin ilk zamanlarında ilişki olursa bir sorun olurmuAmin inşallah canım
Dr gittikten sonra ilişki olsun canım herkes aynı değilAbla kafama takılan bir soru var şimdi hamileliğin ilk zamanlarında ilişki olursa bir sorun olurmu
Abla hamileyim iki buçuk üç haftalıkDr gittikten sonra ilişki olsun canım herkes aynı değil
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAbla hamileyim iki buçuk üç haftalık
Âmin inşallah ablam Allah razı olsun Rabbim aynı sevinci sanada yaşatsın ablamGözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş bende yarın kadın doğuma sıra aldım bakalım ne dicek uzun bi aradan sonra gidiyorumÂmin inşallah ablam Allah razı olsun Rabbim aynı sevinci sanada yaşatsın ablam
İnşallah sanada güzel müjdeli bir haber verir doktor ablam rabbim sanada evlat sevincini yaşatsın inşallah ablam senden Allah razı olsun ablam bana hep doğru yolu gosterdinAmin inşallah canım dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş bende yarın kadın doğuma sıra aldım bakalım ne dicek uzun bi aradan sonra gidiyorum
Amin inşallah rabbim cümlemizden razı olsun inşallah canım dikkat et kendineİnşallah sanada güzel müjdeli bir haber verir doktor ablam rabbim sanada evlat sevincini yaşatsın inşallah ablam senden Allah razı olsun ablam bana hep doğru yolu gosterdin
Tamam ablam dikkat ederim ama sende yarın haber ver ablam doktor ne dedi diyeAmin inşallah rabbim cümlemizden razı olsun inşallah canım dikkat et kendine
Tamam canım benimTamam ablam dikkat ederim ama sende yarın haber ver abla doktor n
Tamam ablam dikkat ederim ama sende yarın haber ver ablam doktor ne dedi diye