Canim benim transferin hayirli olsun insallahhhhŞimdi çıktık otele dönüyoruz ☺️ Biraz uzun sürdü bu sefer hem transferden önce hem sonra serum verdiler . Çok teşekkürler hepinize sorduğunuz düşündüğünüz için
Canim benim transferin hayirli olsun insallahhhhŞimdi çıktık otele dönüyoruz ☺️ Biraz uzun sürdü bu sefer hem transferden önce hem sonra serum verdiler . Çok teşekkürler hepinize sorduğunuz düşündüğünüz için
SüperrrrrrrKendi profilini tıkla, orda tercihler var ona tıklayıp hesabına giriyorsun. Hesabında zaten soruyor email isteyip istemediğini, istemediklerinin mavi yılını kaldır kaydete bas bu kadar
Hayırlı olsun canım yavruların seninle artık herşey güzel olacak inşallahŞimdi çıktık otele dönüyoruz ☺️ Biraz uzun sürdü bu sefer hem transferden önce hem sonra serum verdiler . Çok teşekkürler hepinize sorduğunuz düşündüğünüz için

Ayy canım benim yine sen yardıma koştun❤
. Zevkle canım. profiliniz ve tercihler bölümü sizin hesabınızı nasıl yönetmek istediğiniz bölümüdür. Kaldırmak veya aktif etmek istedikleriniz hep ordadır
İnşallah herşey çok güzel olacak gönlünü ferah tutŞimdi çıktık otele dönüyoruz ☺️ Biraz uzun sürdü bu sefer hem transferden önce hem sonra serum verdiler . Çok teşekkürler hepinize sorduğunuz düşündüğünüz için
Hayırlı olsun Makaron inşallah güzel haberle ,müjdeli haberle umutlanır şenleniriz. Yeni sayfanın ilk güzel haberi senden olsun inşallahŞimdi çıktık otele dönüyoruz ☺️ Biraz uzun sürdü bu sefer hem transferden önce hem sonra serum verdiler . Çok teşekkürler hepinize sorduğunuz düşündüğünüz için

Haberler pespese gelsin insalllahHayırlı olsun Makaron inşallah güzel haberle ,müjdeli haberle umutlanır şenleniriz. Yeni sayfanın ilk güzel haberi senden olsun inşallah![]()
Hakkında hayırlısı Tamara geç olsun güç olmasın canım.Herkese merhaba, ben hazırlıga başlamıştim pazartesi günü ikinci kontrol vardı ve ne yazık ki endometrium yeterli kalınlığa ulaşmadı günde 4 tane 6 saat aralıklarla estrofem aldım climaraforte bant kullandım, her gün bir bardak nar sikip içtim, her gün kahvaltıda avakado yedim. Bildiğim duyduğum ne varsa yaptım ama olmadı. Bu arada bir sürü de vitamin kullandım k3d2, b12, magnezyum, probiyotik, c vitamini+çinko. Doktorum her ay aynı kalınlık olmaz bir ay olur diğer ay olmaz bu yaşlarda dedi. Ne yapacağımı şaşırdım, çok moralim bozuldu
Teşekkürler sağolun amin inşallahHayırlı olsun Makaron inşallah güzel haberle ,müjdeli haberle umutlanır şenleniriz. Yeni sayfanın ilk güzel haberi senden olsun inşallah![]()
Tamaram hiç üzülmeHerkese merhaba, ben hazırlıga başlamıştim pazartesi günü ikinci kontrol vardı ve ne yazık ki endometrium yeterli kalınlığa ulaşmadı günde 4 tane 6 saat aralıklarla estrofem aldım climaraforte bant kullandım, her gün bir bardak nar sikip içtim, her gün kahvaltıda avakado yedim. Bildiğim duyduğum ne varsa yaptım ama olmadı. Bu arada bir sürü de vitamin kullandım k3d2, b12, magnezyum, probiyotik, c vitamini+çinko. Doktorum her ay aynı kalınlık olmaz bir ay olur diğer ay olmaz bu yaşlarda dedi. Ne yapacağımı şaşırdım, çok moralim bozuldu