Yumurtaların toplama işlemi ve sonrası ile ilgili sorular-cevaplar

Mirmiga

Yeni Üye
Üye
Yumurtaların toplama işlemi ve sonrası ile ilgili sorular-cevaplar
yumurtalıkta su toplanması yumurtalıkların su toplaması yumurtalıklarda toplanması yumurta toplama işlemi sonrası toplama işlemi ile ilgili problemler
YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ ACI VEREN BİR İŞLEM Mİ? Yumurta toplama işlemi Ultrason aletine benzer bir aletle yapılmaktadır. Ultrasona girmeden yarım saat önce size igne yapılmakta rahatlatılmaktasınız. Muayene masasına geçtiğinizdede lokal anesteji yapılarak. toplama işlemi yapılmaktadır.
YUMURTALARIM ALINDIKTAN SONRA NEREDE MUHAFAZA EDİLİYOR
Yumurta toplanmadan iki gün önce kadından kan alınır. Bu kandan elde edilen solusyonla rahim içi benzeri bir sıvı elde edilir. Toplanan yumurtalar bu solusyonun içinde muhafaza edilir.
TRANSFER İŞLEMİ YAPILDIKTAN SONRADA İĞNE OLMAYA DEVAM EDECEK MİYİM? Evet ama farklı türde iğneler olacak. Transferden sonra doktorunmuz size düşük olmasını önleyici iğneler verecektir. 12 gün bunlara devam edeceksiniz 12 gunun sonunda tahlillerini olumsuz çıkarsa igneler iptal edilmekte olumlu çıkarsa bir müddet daha devam ettirilmektedir.
NETİCEYİ NE ZAMAN ALACAĞIM?
Transfer işlemi yapıldıktan 12 gün sonra hastahaneye gidip kan ve idrar vereceksiniz . İdrar sonucunu hemen veriyorlar. Kan tahlili de kesin sonuç olduğundan öğleden sonra belli olur. Yani ayni gün akşam sonuçları alırsınız.
SİZCE KAÇ DEFA DENENMELİ ?
Bu tamamen sizin maddi gücünüze ve ne kadar kararlı olduğuna bağlı bir olay. denemenizin ikincisindede tutar beşincisinde de . tam 17. seferinde hamile kalan yabancı bir kadın olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Kendisine ulaşmaya çalışıyorum. Mutlaka tanışmam gerek.
BAŞARISIZ OLURSAM TEKRAR NE KADAR SONRA DENEMELİYİM? Doktorlar iki ay sonra tekrar denenebileceğini belirtiyorlar. Ama bu tamamen sizein doktorunuza kalmış bir şey Çünkü sizin vucudunuzun durumunu ve tahammülünüzü en iyi o bilebilir.
 
Geri
Üst