Rabbim, isteyen herkese bebeği nasip eder inşallah. Sizin sayenizde bende yumurtlama günlerim için takibe başladım. Bu işlerin de bir bilimi olduğu ve öğrenilmesi gerektiğini düşünenlerdenim teşekkür ediyorum.
 
Çok teşekkür ediyorum artık sayenizde yumuntlama günümü kaçırmayacağım ve hesaplamasını yapabileceğim Allah hepinizden siteyi kurandan razı olsun ben 19 aylık evliyim ve üç aydır da bebek istiyoruz ama bi türlü olmuyor meğer yumurtlama gününü kaçırıyormuşum teşekkürler melekler mekanı iyiki varsınız.
 
slm kızlar hesaplama yaptım bugün yumurtlama günüm dünden ip gibi uzayan akıntım var sizce yumurtlamam olmuşmudur 2 aylık evliyim bebek istiyorum.
 
Mehaba, yumurtlama dönemi takvim yöntemi ve otomatik hesaplayıcılarla belirlenebilir. Fakat bu yöntemler kesin sonuç vermez. Eczaneden ovülasyon testi alın. Bunların kullanımı kolay ve pratiktir. Aynı zaman da ovülasyonu kolayca tespit edebilirsiniz.( Yumurtlama belirtileri; vajinal akıntıda artış, akıntının şeffaf ve esnek olması,kasıklarda batma,gögüslerde hassasiyet ve vücut sıcaklığın da artış olmasıdır.)
 
Merhabalar! Şöyle sormak istiyorum. Benim problem var. 27 yaşındayım. Anne olmak çok isterim ama hiç olasılık yok. Doktor bana dedi ki yumurtacıklarım yok bunun için sadece yumurta donasynu yapmak zorundayım. Şimdi iyi kliniği arıyorum ama hiçbi şey bu hakkında bilmem. Avrupa’da bu prosedür çok pahalı. Bir sitede Ukrayna’da Biotexcom kliniği hakkında okudum fakat bilmiyorum iyi mi kötü mü. Bu problemle karşılaşan insanlar var mı? Neyi tavsiye edebilirsiniz?
 
Merhaba, ülkemizde böyle bir işlem yapılmıyor.Dinimiz islamda bu durumun caiz olmadığını belirtiyor.Dolaysıyla ülkemizde yasak olan bir uygulamanın diğer ülkelerdeki işlenişi ile ilgili bilgi sahibi değiliz.
 
Ben yeni evliyim geçen ay adetim düzenli geldi rengi aynıydı ama normalde be gün gelen adet 3 gun geldi su an da alt kar in da batma yanma kalma var midem bulan iyi kuracak gibi oluyorum kusamiyorum başım dönüyor ara ara belime vuruyor bazen acaba hamile mıyım yoksa çok istediğim için öyle mi hissediyorum
 
Geri
Üst