Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

merhaba benimde reglim çok düzenli ama bu ay 2 gün normal geldi 3. gün kesildi. ve ertes gün gene geldi.bugün sabaha karşı gene yoktu ama öğlen gene kahverengimsi hafif hafif oluyor normalde hiç böyle olmamışdı 5 gün olurdum şuan kasıklarımda agrı var ve hafif hafif sızlamalar var. onun dışında bulantı kusma gbi bir şikayetim yok acaba üsünemi adet görüyorum. böyle bir durum varsa şayet diğer ayımı beklemeliyim.
 
adetim 6-7 gün sürerdi normalde ama bu ay 4 günden az sürdü. üstüne görme olabilir mi? çünkü sürekli midem blanıyo ama kusma yok genellikle yemek yedikten sonra ve yemek yaparken. içimde tuaf hisler, ağzımda garip tatlar, kasık , karın ağrısı uykum geliyo erkenden yorgunlk hissi halszlik bel ağrısı... acaba hamilelik olabilir mi ?
 
merhabalar kızlar.kan tahlili yaptırdım beta hcg 2.00 çıktı..doktor şuan hamilelik yok ama yinede adet günümü beklememi istedi.çünkü malum ilişki 17 kasımda olmuştu.geç döllenme olabilir dedi. benim adetim 28 kasımda..ama şu an feci şekilde belim,bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor..ve bugün çok defa mide bulantılarım oldu.kusma yok.sadece afedersiniz kuru bir öğürtü:(sizce ben hamilemiyim..
 
Slm

Kızlar mrb ben bu ay klomen kullandım ovulasyon oluşmuyordu bende.şuan adetıme 1 hafta var ve göğüslerim çok şişti ağrıyor belimdede ara ara ağrı oluyor göğüs uçlarımda minik sivilce gibi kabarcıklarlar çok hafif kasıklarımda sancı oluyor arada bulantım olmuyor yüzüm vücuduma oranlar ısısı çok yüksek bazen ateş basıyor akıntım çok fazla idrarımı yaptıktan sonra klozete bakıyorum sanki beyaz bırşeyler yüzüyor.bütün bunlar psikolojik değildir umarım çok umutluyum umarım bu ayda hüsran olmaz dua edın kızlar inşallah bebişlerimize en kısa zamanda kavuşuruz.
 
Geri
Üst