Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

cnmm aman dikkat et o senin olduğu kadar bizim de bebeğimiz :D:D aman iş yapma kuzum riske atma daha fazla kendini ve bebeğini ALlahın izniyle tutunur sana dr una uy ye bol bol vitamin olsun bebeğine valla bende seni özleeim yaa ben ders calışıyorum bu aralar hafta sonu sınavım var bu sene son inş ünv bitiyo bakalım sonrası nolacak

Hadi bakalım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.. Al diplomanıda gel kutlayalım hep beraber :))
 
Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun.canlarım BEN 3 gundu yoktum.temizlik felan derken akşam oldu giremedim eşimi dogum gününe hazırlık yapıyom.hafta sonu kadşimde askerden döndü yanlarında olmasamda telnen görüştüm.kendime gelince biliyosunuzki soğan kürü kulanıyordum bu gun 11 gun ama içmeyecem.adet duzenin pozuyomş ben şimdi biliyom.benim adetim 5 aydi düzene girmiş zamanında adet oluyorum.kızlar birde bende hiç akintı olmaz kuru bayanım amma 2 gundu azda olsa akıntı var bu gun adetmin 14 gunu.yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz. .ya çok özlemişdim burayi sizleri.


canımmmm ne güzel dilkeler bunlar böyleee aynı güzel dilekleri bende sana ve burdaki güzel meleklermiz için diliyorum canım :kiss: akıntın nasıl bir akıntı hani yumurtlamada olabilir ama soğan suyuda akıntı yapar ama lavişim hesaplamış yumurtlaman da olabilir yumurta akı vardır ya hani biraz iğrenç oldu ama :D:D yumurtlama oluyorsa yumurtanın akı gibi olur beyz ve sümüksü ve iki parmağının arasında uzar :D:D sen yinede bu günleri boş geçme iyi değerlendir ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma poponun altına yastık koy yat ayaklarını duvara daya hatta iş gitmiyorsan geceden ilişki olsun sabaha kadar hiç kalkma öle yat :D:D buda yap yat hamile kal tekniği hahaha

kızlar hepinize günaydın umarım iyisinizdir :)
yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum biliyorum lavişimin bu topiği hepimize uğurlu gelecek göreceksiniz..
Allahım hayırlısıyla tüm güzel meleklerin dualarını kabul etsin, bizleri ve ailelerimizi tüm kötülüklerden ve kem gözlerden korusun inşallah :D
öpücükler kucak kucak...

oyyy benimm güzel hamişimmmm taze annem adayımm hoşgeldin kuzumm:kiss: nasılsın canım fasulyem nasıl nezaman kalp atışlarını duymaya gideceksiniz bulantın vs. varmı canın bişi çekiyomu göndereyim hemen :D:D ayrıca güzel dilkelerin için de teşekkür ederimmm kuzum aynı güzel dilkelerde benden sana gelsiN:kiss:


Amin canım Allahın izniyle herkese uğurlu gelecek bu topik en başta sana ve asiye (gönlümden öyle geçiyor :))
hamd olsun şimdilik bir sıkıntım yok mümkün olduğunca dikkatli olmaya çalığıyorum zira riskli zamanlar biliyorsun.. bebişim biraz geriden gidiyor sanırım geç döllenme olmuş, daha baş popo ölçüsü 3,2 mm :) bakalım doktorum en çok beslenme üzerinde durdu.. tablo her an değişe bilir hamilelik böyle bir süreç dedi, bazı tahliller istedi, bir sıkıntın olursa ara yoksa 1 ay sonra geleceksin dedi.. böyle işte beklemedeyim Allahım hayırlısıyla tez vakitte ve sağlıkla isteyen tüm kullarına nasipetsin inşallah..
sen nasılsın, neler yapıyorsun özledim valla sizleri..
ohh ohhh maşallahhh yaaa herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim kuzucummm inşallah hep böle güzel gider yakında şiş göbek olursun:hih: kıyamam ben sana bol bol dinlenmeye çalış yorma kendini emi kuzum. inşallah cielimm burası hepimize uğurlu gelicek bende öle düşünüyorum ve inanıyorummmm:)
 
merhaba asiciğim,
kalp atışlarını dün gördük çok şükür bu nedenle dr. artık 1 ay sonra geleceksin ama ani bir şey olursa muhakkak haberim olsun dedi..
sen nasılsın? neler yaptın?
 
merhaba asiciğim,
kalp atışlarını dün gördük çok şükür bu nedenle dr. artık 1 ay sonra geleceksin ama ani bir şey olursa muhakkak haberim olsun dedi..
sen nasılsın? neler yaptın?

oyyy canım benimm yaaa çok şükür çok güzelll dimi pıt pıt pıt atıyodur şimdi Rabbim sizlere bağışlasın inşallahh kuzummmm benim yaa:kiss:

ben iyiyim canım aynen bildiğin gibi artık ovülasyon yapmıyorum adetimi bekliyorum 6 ile 10 u gibi bekliyorum ama yine gecikicek adım gibi aminim :) hayırlısı olur inşallahh canımcım
 
Bende çalişsam keşke.Unverste okudum diplomam var ama calişma iznim yok.Özel hastanede hemşire çalişa biliyormuşum aile doktormuz söyledi.Ama 2 meslekmi kullanmak istiyorum kuaför zevk alıyorum bu işden.Asicim sen ne çalişiyon..
 
kızlar hepinize günaydın umarım iyisinizdir :)
yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum biliyorum lavişimin bu topiği hepimize uğurlu gelecek göreceksiniz..
Allahım hayırlısıyla tüm güzel meleklerin dualarını kabul etsin, bizleri ve ailelerimizi tüm kötülüklerden ve kem gözlerden korusun inşallah :D
öpücükler kucak kucak...



inşallah cielciğim ya inşallah.rabbim bizlerde burdan müjdeli güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah.
 
hamile arkadaşlarımız bize belirtilerini yazabilirmi, nasıl anladılar,ne zaman test yapıp öğrendiler.bizler de her ay aynı psikoloji göğsüm şişti,akıntım oldu acaba hamilemiyim deyip duruyoruz.en azından hamile arkadaşlarımız hissettiklerini yazabilirse çok sevinirim.

benim adet tarihim biraz değişik bu ay 10 martta kahverengi bir akıntı geldi buda iki gün sürdü 12 martta ise tam adet oldum oda 2 gün dürdü.internette 10 martı son adet tarihi olarak girdiğimde 7 nisan yazıyor,12 mart diye yazınca 10 nisan diyor.
şimdi bende 4 gündü akıntı devam ediyor.göğüslerim resmen silikonlu gibi oldu.dokununca sert değil ama yumuşak.sadece ara ara öyle bir sızı giriyorki sanki göğsümü içeriden birbirinden ayırıyorlar bıçak gibi kesiyorlar sanki.çok sızı giriyor.ama sürekli bir ağrı değil.dokunduğum zaman göğüslerimde ağrı hissediyorum ama o ara ara sızlamalara dayanamıyorum. bel ağrılarımda akıntı ile başladı 4 gündür bel ağrısıda çekiyorum.şimdi adet tarihimi 7 nisanmı yoksa 10 nisanmı alacağım bilemedim.sizce hangisini almalıyım.
 
Geri
Üst