Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

cnm bide pazarertesi tekrar çagırdı E2 ye bakıcaklarmış kanımda dktorda anlatmadı ne için diye sormayıda unuttum:) netten bakıyorum ne için bakıldıgını bakalım nasıl olucak senin bi bilgin varmı bu E2 hakkında tatlım

canım yumurta boyutun ii zaten bi kaç gün sonrada çatlama iğnesi vurur sana yumurtaların gelişiyor.kan testinide hormonlara bakıyolar canım ama sana bunları klomene başlamadan önce yapmadılarmı genelde başlamadan bakıyolar bu değerlere.bide folik asit verıyolar eğer bebek olursa gelişimi iyi olsun diye ama her doktor vermiyor.
 
bende klomen kullandım bir oğlum var ve ikinci bebeği istiyoruz ilacı adetimin 5. günü başladım bittikten 1 hafta sonra test yaptım neğatif çıktı yeni adet günüm 2 gün geçti genelde 21 22snde olurdum 24ü bitti hala olmadı test alıcam hayal kırklığı yaşamak beni çok üzüyo ne yapsammm bu ilaç adeti geciktrir mi acabe?
 
tatlım bu gün dktra gittim 2 yumurtamda kendiliyinden çatlamış muhtemelen dün çatlamış diyo dktr bide E2 sonucumda güzel çıktı 1112.bu günden de progestonada başladım dua bekliyorum cnm yaa:) çok heyacanlıyım:)
 
Allaha şükür iyiyim canım.benımde eşim bu haftalarda varıkosel amelıyatı olcak doktor tek sorun bu dedı.önce aşılamamı yapsak die düşündü sonradanda bu sorun ortadan kalkınca sansımızın % 70 olduğunu söledı.bakalım inş. bundan sonrası hayırlı olur.sende inş. tekrardan hamılesindir inşallah.herşeyın hayırlısı olsun


Rabbim hepimize hayırlısını versin canım bende kürtajdan sonra daha yeni adet oldum bundan sonra çalışmalara devam bakalım hayırlısı olur inş hepimiz için..
 
cnm senin eşin ameliyat oldumu ?

olmadı cnm testlerimiz çok ii çıktı amelıyatlık bişey yok dedi doktor.3 ay daha çalışmalara devam edicez olmazsa ozaman belki.hayırlısı olsun hakkımızda.

- - - Updated - - -

Rabbim hepimize hayırlısını versin canım bende kürtajdan sonra daha yeni adet oldum bundan sonra çalışmalara devam bakalım hayırlısı olur inş hepimiz için..

hayırlısı olsun tatlım.hadi bakalım çalışmaların sonucu inşallah müjdeli haberi alırız :)
 
Geri
Üst