2010 Haziran Anneleri

ben çok sevıyorum eskı turk fılmlerını, herşeyı ıle harıka detaylar var, odalarda ki duvar kagıtları perdeler, bardak çanaklar, acayıp ılgımı çekıyor.

bi de hababam da hepsı tunel kazıp kaçıyo ya, mahmut hoca da tunelın başında beklıo bunları, şabandan bomba gelıyor, aaaa mahmut hoca da kaçmış :)) hala gulebılıyoruz ne guzel fılmler yapmışlar. şimdı komedı fılmı kalmadı artık turk sınemasında.

aynen yaa, ben de bayılırım eski türk filmlerine özellikle adile naşit münir özkullu aile filmlerine :)
 
ayyy demek esmerde kavuş evladına, ALLAH nazarlardan saklasın, mutlu hayırlı bır evlat olsun ınşallah. kurbanlık koyun gıbı beklıozz...kendımı hıç bu kadar çaresız hıssetmemiştim.
 
naber zeynep nasıl gidiyor annelik?


İyi maaşallah canım şimdilik güzel gidiyor herşey dün kızımın göbeğide düştü pek rahatladık. Ben dün tırnaklarınıda kestim. Hep nasıl açıcam altını diye ağlanıyordum ya artık hepsini yapabiliyorum. Bu arada son aylar 3-5 nöbetlerine uyanıyordum ya 2 akşamda bir işte tam o sıralarda kızım ayakta üstelik tek sustuğu yer benim kucağım ayrıca otururken kucağımı sevmiyor ayakta olmak gerekli. Gece nöbete kalkıyorsanız hazırlıklı olun derim :)
 
yaa ben hala alışamadım bu fikre zaten. Doğum bir çeşit ameliyat, olup eve gelcez, herşey eskisi gibi olacak gibime geliyor.
aynen öle bır ameliyat kesilip geliyorsun ama herşey ertesı gun aynı merak etmeyın kızlar bız cok mutluyuz paşamla ama o aglama sesını duyuyorsunuz ya ameliyat esnasında :) herşey o ana değer ben başladım ağlamaya ınanılmaz bır duygu :d
 
Geri
Üst