2010 Haziran Anneleri

ya sizleri okudukça böyle bende sabırsızlanıyorum oğlumu kucağıma almak için bi gelse artık akşama kadar ilgilenirim onunla herhalde bıkmadan usanmadan
aaa kimleri görüyorum gülkurusuda burda sanırım hadi anlat neler oldu
 
kızlar dogurdum geldım, hızlı yazıcam cevaplarınızı göremıcem ama gece bakarım nasılsa. belden iğne ıle dogum yaptım, inanın hıç acımadı, olacaklara tavsıyem hıç korkmaya tedırgın olmaya bıle gerek yok. sınek ısırıgı gıbı. bebegımi hemen alıp kucagıma verdıler, 3760 kg 53 cm doğdu. bastı feryadı dogar dogmaz aglama krızıne gırdım heyecandan. harıka bir duyguymuş.ALLAH isteyen herkese tattırsın dılerım. sonra 15 dk benı dıktıler odama çıktım. bebegım geldı hemen emzırme işlemıne başladık husran tabiki. ama gece sutum geldı. dogumun en zor yanı ılk ayaga kalkmamdı, kalkacak gıbıydım ama nasıl oldu bılmıyorum tuvalette bayıldım. kalkamadım tansıyonum duşmuş megersem. onun dışında herşey guzeldı, bugun agrılarım çok az. kendımı iyi hıssedıyorum. buyuk tuvalete çıkamadım sadece, canım yanıyor o kadar. kızım da emıyor ama doymuyor. sureklı emme halındeyız heralde ögrenıcem bu işi yavaştan şuan çok acemıyım. ALLAH hepınızı kurtarsın arkadaşlarım. sakın tedırgın olmayın, çabucak geceıcek bıtıcek kısmetse.


ne güzel kavuştun kızına darısı başıma allah analı babalı büyütsün canım sütünde gelir inşallah zamanla bence
 
gül kurusu maasallah kızına..
sagsalım aldın kucagına ne guzel..
emme olayınıda bır ıkı gune çözersin. ılk tuvalte cıkmak ıcın hastanede bı ebe bana kayısı suyuyla sodayı karıstır bı kac bardak ıc demıstı ıctım ve bıkac saat surmeden cıkabılmıstım tuvalete.
sende bı dene ıstersen.
 
ya ne zaman gelsem kimseler olmuyor
kızlar buraya girmenin bi satimi var ya

ahanda kızımda ağlıyor neyse görüşmek üzere

gülkurusu, duyfer ve allure sizlere de geçmiş olsun
allah analı babalı büyütsün
hadi sizlerde kurtuldunuz darısı geride kalanların başına inşallah
 
gülko, duyfer hayırlı olsun bebişlerinize...

allure inşallah sen de artık almışsındır nazlı kızını kucağına
...

kızlar yeni doğanları aklımda kaldıkça listeye eklemeye çalışıyorum, eksik yada yanlış bilgi varsa bana mesaj atın, düzeltirim...
 
kızlar dogurdum geldım, hızlı yazıcam cevaplarınızı göremıcem ama gece bakarım nasılsa. Belden iğne ıle dogum yaptım, inanın hıç acımadı, olacaklara tavsıyem hıç korkmaya tedırgın olmaya bıle gerek yok. Sınek ısırıgı gıbı. Bebegımi hemen alıp kucagıma verdıler, 3760 kg 53 cm doğdu. Bastı feryadı dogar dogmaz aglama krızıne gırdım heyecandan. Harıka bir duyguymuş.allah isteyen herkese tattırsın dılerım. Sonra 15 dk benı dıktıler odama çıktım. Bebegım geldı hemen emzırme işlemıne başladık husran tabiki. Ama gece sutum geldı. Dogumun en zor yanı ılk ayaga kalkmamdı, kalkacak gıbıydım ama nasıl oldu bılmıyorum tuvalette bayıldım. Kalkamadım tansıyonum duşmuş megersem. Onun dışında herşey guzeldı, bugun agrılarım çok az. Kendımı iyi hıssedıyorum. Buyuk tuvalete çıkamadım sadece, canım yanıyor o kadar. Kızım da emıyor ama doymuyor. Sureklı emme halındeyız heralde ögrenıcem bu işi yavaştan şuan çok acemıyım. Allah hepınızı kurtarsın arkadaşlarım. Sakın tedırgın olmayın, çabucak geceıcek bıtıcek kısmetse.


geçmiş olsun gülkurusu ne güzel kucakladın bebişini. Doktorum bana tuvalet için duphalac diye bir ilaç verdi 2 gün onu içtim tuvalete çıktım. Sonra annem kayısı kompostosu yaptı o hem süte hemde bağırsaklarıma iyi geldi. Tavsiye ederim.
Kızın da pek tatlı birşey öp onu hepimizin yerine. Maşallah kilosu da pek güzelmiş.
 
kızlar benı hastane ılk tuvaletıme cıkmadan taburcu etmedı sızı nası taburcu ettılerkı.
eve cıktıktan osnrada ıkı gun kabızdım ucuncu gun ancak cıkabılıdm.
o gaz sancısıda aynı dogum sancısı gıbı gırıyo cok fena..
bol bolkayısı suyuyla ıdare edın
 
Geri
Üst