2010 Haziran Anneleri

ana kız içiniz fesat sizin.
oğlum en masum halıyle asya nında canı sıkılmasın dıye cagırmıstı
kızını ogluma yamamaya calısma nan archi karısı :fati:

gaz olayı asıl 1 ayı doldurduktan sonra baslayıp ıyı ıhtımalle 3 ayını doldurunca bıtıyor canım

merhaba kızlar

deacım benim ilk kızım doğduğu günden beri düzenli uyurdu hiç öyle gaz sancısı için saatlerce ağladığını hatırlamıyorum gece 1 kere kalkardı sabaha kadarda uyurdu.1 ayından sonra gece hiç kalkmaz olmuştu.gündüzleri sancılanırdı gece hiç sancılandığını görmedim yani ben uykusuzluk çekmedim.demekki hepsi bir değilmiş offf ya :( bugün kızım sabahın 5 ine kadar uyumadı sürekli ağıt ağıt.yorulmuyorda aralıksız bağırdı durdu.şuan gözlerim yanıyo uykusuzluktan nolcak böle:hıms:
 
Son düzenleme:
selam kızlar nihayet gelebildim bende aranıza doğum yaptım sezeryan ile.Şuan arsızmı arsız bi kızım var gaz sancısı ile uğraşıyoruz bu gün tam 26 gün oldu ne güzel çoğunuzun kırkı çıkmış darısı başımıza çok zor günler geçirdim ve halende geçiriyorum uykusuzluk hat safada mama veriyorum bendesütüm yetrmediği için oda çok gaz yaptı kızıma bakalım böyle idare ediyoruz işte sizde durumlar nasıl hepinizi çok merak ediyorum
 
tablo-1798.jpg


Merhaba arkadaslar,

öncelikle dogum yapmislara hayirli ugurlu olsun demek istiyorum, bebekleriniz anali babali saglikla büyür insallah. dogum yapacaklarada allahim bebeklerini sagsaglim kucaklarina almayi nasip etsin insallah.

gelelim ziyaret sebebime :) ben ocak ayini sonunda dogum yapcam insallah, bizimde arkdaslarla böyle bi topigimiz var, üsteki tabela gibi birsey yaptim ama ekliyemiyorum büyük oluyor herseferinde. Sizinki hangi formatta ??? world, JPG, ve PDF formatlarini denedim büyük diyor ve ekliyemiyorum, yardim ederseniz sevinirim..
 
Kızlar ya bebeklerinizdeki bu gaz olayı 1 ayı doldurunca biraz hafifledi mi? Yoksa aynımı? bizimkinde çok var Ağlaya ağlaya gözlerini şişirdi yavrucazım. :(( ne zaman sona erecek bilmiyorum
canım benimde bebişim 1aylık oldu gaz sancıları bebekten bebeğe değişiyor ama 3 ay falan sürer diyorlar...doktorum rezene çayı ve nurse harveys adlı bir şurubu önerdi sende doktorunda gaz sancıları için öneri alabilirsin..rezenenin faydasını gördüm kendimde içiyorum ,milupanın rezene çayındanda bebeğime gün içinde bir iki çay kaşığı veriyorum..
 
Geri
Üst