2012 de aşılama yaptıranlar buraya

Secoşum aşılama yapmayacağım 4 haftalığına gelcem ancak kontrole giderim yapacak bişey yok :(
 
Benim her iki aşılamam tutmadığı için şuan ara verdim 2 ay sonra turkiyeye gelcem bakalim oradaki doktorlar ne diyecek allah herkesin gönlüne göre versin ınş bebişin sana sıkı sıkı tutunur :)

Sevgili Cemoş, inşallah Türkiye sana uğurlu gelir ve 3.denemende bebeğine kavuşursun canım.Ya benim kafama takılan bir nokta oldu, aşılama öncesinde doktor yumurta çatlamış mı diye kontrol etmedi.Direk aşılama yaptı.Senin aşılamalarında kontrol edilmiş miydi yumurtanın çatlayıp çatlamadığı?Çünkü bazı kişilerde yumurta geliştiği ve hatta çatlatma iğnesi yapıldığı halde yumurtanın çatlamadığı durumlar oluyormuş.
 
Günaydın canlar!

Menekşe Morum ben Safa hast. gidiyorum. Açıkcası hastane çok içime sinmiyor ama çalıştığım okula çok yakın ve çok iyi bir kadın doğumcu buldum o yüzden orayı seçtim.
Sabah nöbetçi eczane aradık tam bulduk artık eczanelere enjeksiyon yasağı getirdiğini söylediler.sonra bir polikinlik tarif ettiler orayı bulduk şansımıza açılmamış. En yakın hastaneye gittik. Hemşirede bu iğne göbekten yapılır dedi ama ben doktorum koldan yapılması gerektiğini söylediğini belirttim.Şükür yaptırabildim!
Cemoşum sen Türkiyeye geldiğinde nerede olacaksın aşılama tatlım? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Geç olsun sağlıklı olsun bebişler.

:Laie_23:

Sevgili Secoş, doktoruna güveniyorsan hastanenin çok da önemi yok bence..Sabah epey meşakatli olmuş, aslında kendinin yapabileceği kadar pratik bir iğne ama önemli olan sonuç, yaptırmışsın ya şükür; gerisi önemli değil cnm.
Pazartesi sabah da hayırlısıyla aşılaman da olsun, sonrası artık beklemek.Hep birlikte bekleyeceğiz :) İnşallah bu çabalarımız boşuna gitmez ve 15 gün sonra bebek haberlerini paylaşırız birbirimizle :)
Aşılama sonrası da haber ver muhakkak, bir de yumurtalar çatlamış mı diye aşılama öncesi kontrol ettir derim ben, ben aklıma gelip de ettirmedim şimdi pişmanım.Aklımı kurcalıyor sürekli.
 
Sevgili C
emoş, inşallah Türkiye sana uğurlu gelir ve 3.denemende bebeğine kavuşursun canım.Ya benim kafama takılan bir nokta oldu, aşılama öncesinde doktor yumurta çatlamış mı diye kontrol etmedi.Direk aşılama yaptı.Senin aşılamalarında kontrol edilmiş miydi yumurtanın çatlayıp çatlamadığı?Çünkü bazı kişilerde yumurta geliştiği ve hatta çatlatma iğnesi yapıldığı halde yumurtanın çatlamadığı durumlar oluyormuş.


Bendede kontrol etmediler zaten catlama ignesini vurunca yumurtalar büyüyüp kendiliğinden catliyor çok kafanı karıştırma sen elinden geleni yapmışsın.canım senin yaşın kaç?
 
Merhaba arkadaşlar , bende bir süredir yazılanları okuyodum kafamdaki soru işaretlerinin çoğu burda kayboldu çok faydalı bilgiler paylaşılıyor bende üye oldum...artık
 
Geri
Üst