gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.167
    Beğenilen Mesajlar:
    2.216
    Ödül Puanları:
    113

    ballı meyve püresi

    Konu, '* Bebeklere Özel Menü' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Hazırlanışı: Elmayı soyup dilimleyin ve çekirdekli kısımlarını çıkarıp blenderle ezin. Muzu soyup dilimleyin ve elmaya ekleyin. Balı ilave edip tekrar blenderle ezerek püre haline getirin. Vakumlayarak saklayıp bebeğinizin ek besin saati geldiğinde taze taze yedirin.
     
ballı meyve püresi konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. sebze püresi

    sebze püresi

    sebze püresi sebze püresi nasıl yapılır puresi tarifi tarifleri 4. aydan itibaren;sebze puresi; Yarım kabak Yarım havuç 1 küçük patates 1 çorba kaşığı pirinç Sebzeleri soyup, ufak doğrayarak bir tencereye koyun. Üzerine bir miktar su koyduktan sonra pirinci de ekleyin. Kısık ateşte kaynamaya bırakın. Kaynamaya yakınken 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı ekleyebilirsiniz. Tuz ilave etmeyin....
  2. Ballı meyve püresi

    Ballı meyve püresi

    Hazırlanışı: Elmayı soyup dilimleyin ve çekirdekli kısımlarını çıkarıp blenderle ezin. Muzu soyup dilimleyin ve elmaya ekleyin. Balı ilave edip tekrar blenderle ezerek püre haline getirin. Vakumlayarak saklayıp bebeğinizin ek besin saati geldiğinde taze taze yedirin.
  3. Havuç Püresi

    Havuç Püresi

    Malzemeler 800 gr. körpe kum havucu 1 bardak et suyu ½ bardak et suyu ½ bardak süt 2 çorba kaşığı kaşar peyniri Tuz Yapılışı Havuçların kabuklarını iyice kazıyın ve yıkadıktan sınra rendeleyin. Daha sonra tuz ve et suyu ekleyip, ağzı kapalı bir tencerede hafif ateşte, pelteleşinceye kadar iyice pişirin. Havuçlar pelte olduğu halde suyunu tam çekmemişse, o zaman tencerenin kapağını...
  4. Meyve

    Meyve

    Yoksul için zenginliğe, zengin için çok mala, bekar için evlenmeye, hanıma, çocuklara, aile bireylerine, emlake, hastalıklardan şifa bulmaya, sevinç ve neşeye, yararlı işlere, ilme, nakit paraya, Yaş meyve devamı olmayan rızka, kurusu sürekli olan rızka,, Mevsiminde ve olgunlaşmış meyve çobuk hasıl olacak rızık ve hayra, mevsimi dışında görmek, o meyvenin olgunlaşma mevsiminde meydana gelecek...
  5. havuç püresi

    havuç püresi

    Malzemeler 800 gr. körpe kum havucu 1 bardak et suyu ½ bardak et suyu ½ bardak süt 2 çorba kaşığı kaşar peyniri Tuz Yapılışı Havuçların kabuklarını iyice kazıyın ve yıkadıktan sınra rendeleyin. Daha sonra tuz ve et suyu ekleyip, ağzı kapalı bir tencerede hafif ateşte, pelteleşinceye kadar iyice pişirin. Havuçlar pelte olduğu halde suyunu tam çekmemişse, o zaman tencerenin kapağını...

Sayfayı Paylaş