Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam arkadaslar nasilsiniz ben bugün üye oldum. umarim araniza benide kabul edersiniz. bende sizin gibi bir bebek istiyorum ben 3yillik evliyim calistigimdan dolayi yeni karar aldik bebek yapmaya. :) insallah hemen olur cünkü cok istiyorum. bu arada ben almanyadan yaziyorum. siz nereledensiniz. görüsmek üzere.


slm canım buranın kapıları herkeze açık hoşgeldin aramıza.inş bebek sahibi olursun ama bence hiç kotu düşünme olmazsa ,hamile kalamassam diye. bana hep çocuğum olmuyacakmış gıbı gelirdi hiç anne olamıyacam aşırı derecede çok seviyorum bebekelri ama olmuyacak derdim.:nono: sonuç olmuyor.:( ama şuanda düşüncelerim değişti tabi benim bir bebeğim olacak ve ben çok iyi bir ANNE olacağım.herşeyin hayırlısı. sen hep iyi düşün........
bu arada bende yurtdışındayım fasdayım .tekrar hoşgeldin
 
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sagolun canimlarin allah insallah hepimizin kucagina saglikli ve hayirli bir bebek verir. ben simdiden strese girdim bile gercekten. bende eskidende hormonbozuklugu vardi ondan dogum kontrol hapina cok erken basladim ama 1 sene önce biraktim. olmayacak diye inanin cok korkuyorum.allah hepimize en kisa zamanda veriri insallah. sizin tavsiyeleriniz varsa lütfen yazin. hepinizi öpüyorum.
 
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin ayışığım. iyi forumlar geçiririz inşallah. üzülme sıkma canını. olmazsa diye kafana takarsan olmaz zaten. en önemlisi rahat olmak. çünkü stres yaptıkça vücudumuz bi sıvı salgılıyomuş zaten buda engel oluyomuş. inşallah hepimize allah verir. birbirimize faydamız dokunur. :23:
 
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaw kızlar ben sanki neden olmuyo diye kafama takmaya başladım galibaaaaa yaaaa. yoksa olmıcakmı bu arealar kötüyüm......ve çok üzülüyorummmm
 
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaw kızlar ben sanki neden olmuyo diye kafama takmaya başladım galibaaaaa yaaaa. yoksa olmıcakmı bu arealar kötüyüm......ve çok üzülüyorummmm


Olmayacak mı diye düşüne düşüne kendi içinde yarattığın stres, hormonlarını en olumsuz yönde etkileyen ve bebeğinin gelmesini geciktiren en önemli faktör. Söylemesi kolay biliyorum, yapması da bir o kadar zor, onu da biliyorum. Ancak devamlı bunu düşünmek beyninde salgılanan hormonları değiştirdiği için yumurtalıklarına da zarar verir. Öncelikle kendini meşgul edecek birşeyler bul, bunu düşünmemeye çalış. Kafana ne kadar çok takarsan o kadar zorlaşıyor herşey. Daha önce de yazmıştım, benim babam doktor ve birgün bana şunu demişti: "Aferin kızım, bebeğim olacak mı olmayacak mı diye kafana tak, olmayacağını garantilersin." Yani bunu düşünüp durmak iyi bir doğum kontrol yöntemiymiş ;) Aynen böyle demişti.

Ne kadar üzülürsen üzül, üzülünce hamile kalmıyor insan. Kendini üzdün diye hemen bebek olmuyor. Sadece kendini olumsuz yönde etkilemenle ve üzülmenle kalıyorsun. Hem herşeyde bir hayır vardır canım. Bizim bilemediğimiz, göremediğimiz bir hayır. Ne olursa olsun hep Allah hayırlısını versin dememiz gerekiyor. O vermezse yapacak birşey yok. Herşeyin hayırlı bir zamanı var. Ben bebeğin de geleceği zamanı bildiğine inanıyorum. Herşeyin bir zamanı var, zamanı gelecektir hayırlısıyla. Senin yapman gereken, hayırlısını dilemek, üzülmemek, herşeyde hayır vardır demek, dua etmek ve zihnini bunlarla meşgul etmemek. Üzülme canım, göreceksin, herşeyin hayırlı bir zamanı vardır mutlaka.
 
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slmm arkadaşlarr hamilelikte sağ ve sol yumurtalıkların agırması normal mii sanki adet sancısı gibi ilk önce sağğ sonra sol ağrıyooo daha 3 haftalık hamişimdee
 
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar , uzun süredir forma giremiyordum.neredeyse 2 ay oldu .benım en son 15 günüm geçmişdi ve kesin hamile gözüyle bakıyordum.çünkü hiç bu kadar günüm geçmemişdi. 15. günümde test yapdırdım ama sonuç negatifdi.eşime dr ilaçlar vermişdi 3 ay kullanmamız gerekiyordu ilaçları ama , o hayal kırıklığından sonra umudumu yitirmişdim eşimde ilaçları yarıda bırakmışdı.taki dun guldunyam senın dun başına gelenlerı okuyana kadar boyle duşunuyordum benim hiçbir zaman bebeğim olmuyacak diyordum.ama sen o kadar guçlusunkı dun yazılarını okudukdan sonra inancını gördükden sonra tekrar inanmaya başladım.ınan canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene çok büyük geçmiş olsun canım .Bilgenin de dediği gibi yüce rabbim doğru zamanda verecekdir yine bebeğini.
Dün eşim tekrar test yapdırdı, daha 3 ay once yaptırdığımızda aşılama bıle olmayacağını söylemişlerdi.arkadaşlar soylemişmiydim daha önce bilmiyorum ama ben yurtdışındayım fasdayım .yazın Türkiyeye dönüş yapacam eğer o zamana kadarda olmazsa tüpbebek yaptıracaz.kendinize iyi bakın melekler. dualarım sizlerle......

merhaba karamelcim, hakkını helal et canım zamanında yazamadığım için.
Allah razı olsun güzel dileklerin için. Rabbimin dediği olur biz ona her halimizle şükredip teslim olacağız inş. karamelcim katkı maddeli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. hatta deterjanlar kozmetikler vs. her insanda farklı şekilde toksin birikmesine sebep oluyor bu zararlı şeyler. vucuddaki toksinler için sıhhat orucu tutuyorum , doktorumda onayladı.
herşeyin doğalı ve mevsiminde yetişenini yememiz lazım.
ve bol bol dua edeceğiz.
mutlaka bunda bir hayır vardır. Rabbim bu vesileyle kendisine daha çok yaklaşmamızı daha çok dua etmemizi istiyor.
bu beden bize Allahın bir emaneti.. bebeğim karnımdayken şunu idrak ettim: bu beden benim değil.. benim olsa bebeğimin düşmesini engellerdim ona gerekli gıdalar gitsin diye ne yapılması gerekiyorsa yapardım,ancak yapamadım, Allahın sünnetullahı neyi gerektiriyorsa mucize gibi işliyor herşey.. bu beden bir emanet ve biz bu emanete çok iyi bakmak zorundayız. doğal şeyler yiyeceğizki yaratıldığımız fıtratı koruyabilelim. deterjanlar mikroplara napıyorsa aynısını ciğerlerimize yapıyor. evli kadınlarda yeda temizlik hastası insanlarda düşünme ve algılama zorluğu ve pekçok hastalık sebebi bu deterjan ve yiyecekler. evlenince sağlık elden gidiyor diye düşünürüz oysa sağlımızı kullandığımız ürünlerle biz bozuyoruz. ben yıllarca ilaç kullandım , doktor arkadaşım literatürde bunlar vücuddan atılır diye geçer ancak vücuda çok zarar verir ve birikim yaparlar dedi. kendisi hiç ilaç kullanmıyor ve hastalarınada önermiyor. eski ilaçlar doalmış şimdikiler sentetikmiş faydasından çok zararı varmış. ağrı kesici kullanmayın dedi. ağrının bloke olması beyne tedavi sinyallerinin gitmesini engelliyor tedavi edilmeyen bölgede hastalık git gide ilerliyormuş. ..
lafı çok uztmıyayım canım, şimdi sağlık beslenmeye gayret ediyorum ve çevremdeki herkesede söylüyorum.. raf ürünleri katkılı ürünler toksin olarak birikiyor diye anlatıyorum..
inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli fıtratımız üzre yaşamaya başlarız.
seni ve burdaki tüm kardeşlerimi çok ama çok seviyorum..
 
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

güldünyam canım benim bende sizleri seviyorum.burda herşey karşılıksız herkez bırbırının derdını dınlıyıp tesellı edıyor,kımse kımseyı tanımadığı halde dua edıyor.inş hepimizin duaları kabul olur. eşim test yaptırmışdı tekrar ,sonuçları hala gelmedı ama lütfen dua edın bana bi ilerleme olsun.herhalde bu akşam sonuçlar gelecek.arkadaşlar bu spermlerin sayısını yükseltecek herhangi bişeyler varmı bildiğiniz yada kullandığınız.bende keçiboynuzunun tozu var ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum.yardımcı olursanız bu konuda sevınırım.belki bir işe yarar.
 
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

güldünyam canım bak senin için ne buldum. başka bi sitede bayan yazmış:

Slm kızlar süper bir şey oldu bu arada uzun zamandır girememmiştim hepinizi öpüyorum özlemişim. Ya kızlar bizim sorunumuz eşimin sperminin hareket yavaşlığı idi +4 ileri hareket %0 dı 1,5 ayı geçkin keçi boynuzu pekmezine kişniş otunu karıştırıp eşime veriyordum. Tahlil yaptırdık dün ve+4 ileri hareketlilik %0 dan %15 e çıkmış %20 olan +3 ileri hereketlilik %20 den %35 e çıkmış. bu bizim için bir mucize Allahıma çok şükür. Sizinlede paylaşmak istedim sevincimi.
işte bu bence hemen dene canım inşallah kötü bişey çıkmaz duaların kabul olur güzelim.:diyar:
 
Geri
Üst