Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

arkadaşlar yarın klomen tedavim bitiyor.bilgisi olan varmı acaba ilişkiye hemen girmelimiyiz.

klomeni bende kullandım 3 gün ara verdikten sonra doktora gittim 3 gün sonra gel demişti yumurta takibi yaptı yani vajinal ultrasonla baktı 2 yumurtam vardı biri17mm diğeri 23 mm çatlatma iğnemi oldum aynı gün yani 12.günümdü.yarın ilişki önerdi 4-5 gün gün aşırı ...çatlatma iğnesinden bir gün sonrada progestan ilacı kullanmaya başlıycam 10 gün içeceğim.progestan bitince 3-4 gün içinde adet olmazsan kan testi yaptır dedi.inşallah olmam.doktorunu ara bence bazen 5 gün sonra gel diyolar ama 12.gününden geç gitme doktora.
 
hyr cnm çatlatma iğnesi olmadım kaçta yumurtam oldunu falan hiç bişey bilmiyorum doktor hiç bi test yapmadan yumurtalımda kist vardı senin bu şekilde yani kistler küçülmeden çocuğun olmaz dedi ve klomene başlattı

cnm doktoruna iyi sor eğer kist warsa klomen küçültmez aksine kistleri coşturur kistleri doğum kontrol hapı küçültür.ama tamamen yok olmazlar.fakat bir tedawi yöntemi öğrendim.eğer istersen özelden yazıp tedawi yönteminin adını yazabilirim.ama lütfen eğer imkanın warsa bir kaç doktorla daha grüş.hiç bir doktor birbirini tutmuyor.bunun için doktorunuda iyi araştırmalısın.kist olduğunu bile bile klomen kullanma!!!
 
bende bu ay klomene kullandım.klomen bitince çatlatma iğnesi oldum.şimdi bekliyorum ama sabırsızlanıyorum.idrar testinde hemen belli olmadığı için test yapmıyorum.adetimi beklicem artk ama adetim normalde düzensiz.yani zaten herzamanki gibi gecikecek.klomen ve çatlatma iğnesi kullanılan ay adet düzenli oluyormu biliyormusunuz kızlar?
 
arkadaşlar mrb ben de 2 ay klomen kullandım bugünde iğne vurundum karnımdan. çatlamaya hazır 5 yumurta varmış doktor böyle birseyler söyledi 3 gün ilişkiye gir dedi ama ne sıklıkla gireceğimi söylemedi bu iğneyi ne kadar vurdurmamız gerekir birde devlet hastanesinden bu iğne için rapor çıkarılır mı yardımcı olursanız sevinirim..
 
Ayşe benim de iki sefer tutmadı, bu ay bekleyip bir dahaki aya aşılama yaptırcam, gerçi aşılamanın da garantisi yok ya, yine de daha umutlu geliyor bana. Aşılamayı da iğne ile yaptırcam, sen neye karar verdin, 3. hakkını kullancakmısın? Olmadı bir ay ara ver, ilacıne tkisi bu ayda olucak, hayırlısı, üzülme, inşallah bu ay olur..

kızlar bu ayda tutmadı ya moraller gene sıfıra düştü iki gün gecıkmeyle adet oldum...
 
Geri
Üst