Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoşgeldin handanca.ben yasemin yaş 32 ben evlilik ne zaman olucak.bir tarih vermen mümkünmü.tanışma olayımız nasıl olur.ve bu kişiyle tanışma bu sene varmı.çok merek ediyorum kartlarda ne çıkarsa artık.daha önce bana ani bir evlilik demiştin.merak ettim bende detaylı yazarsın inş.teşekkürler.
Tarotu doğru kullanırsak güzel ipuçları alır ve bunları hayatımıza alırız.
Zaman aralığı çıkmıyor baktım. Ani evlilik içinse tanımadığın biri çıkar fazla uzatmadan evlilik kararı alırsın anlamında demişimdir.
Bu konuda gelişme olduğunda ancak tekrar bakmamız daha isabetli olur.
Yani tarotu fal gibi gelecekten haber alma için açtırmayın. Mevcut durum için açtırın.
bana bunları söylemiştin.handanca baktırcam kişinin adı cüneyt.ilerde onla ilgili bişeyler olabilirmi.acaba.aşk evlilik.bakarsan sevinirim.

Evet aşk ilişkisi sen tamam dersen yaşaman olasıdır. Yanlız bu ilişki senin gücünle ayakta kalır. onu baştan söyleyim.
Öncelikle şu evlenme fikrini bir askıya al bakalım. Kartlarda bile herşeye yansıyor bu.
Sonra sadece o düşündüğün insana odaklan (bundan sonra açtıracakların içinde aynı düşüncede ol) Kartlara yönlendirme yapıyoruz çünki. Oysa kartlar yol vermeli bize.
Bak senin evleneceğin insanla ilgili başta bişeyler çıkmamış oalbilir. Ama zamanla kartlar bize bişeyler söyler.
Şimdi diyorki senin veleneceğin insanın maddi durumu iyi. SEni rahat ettirecek biriymiş yani. Dileğin olacak ama seni kıskanan biri olduğu için fazla istediğin gibi hareket edememek seni sıkabilir.
Sen gelenekçisin o yenilikçi, herşeye ayak uydurman lazım yani. sana 4 vakit içinde dileğin olacak beklediğin insanla karşılaşacaksın diyorum. Ama bu cüneytmi? dersen sanırım bu beklediğin insan değil. Yinede tanımaya çalış istersen.
 
HANDANCIM söylediklerin tutuyor sana her şey için teşekkür ederim ben otuz bir yaşıma girdiğim zaman gerçek ay olarak dogum tarihimi öğrendim 17 temmuz muş ben hep 17 haziran ve ikizler burcu olarak kendimi bildimmm Handancım ben okul değişikliği yaptım ve sonuç belli oldu yer değişikliği benim için hayırlı olacakmı ve de biriyle tanıştırıldım ben olumlu bakmadım inşallah yanlış karar vermemişimdir.. evlilik için karşıma benim ölçütlerimde çıkmıyor nedense ve üzülüyorum karşıma benim ölçütleride biri çıkacakmı canım benimm her şey için ağzına yüreğine sağlık....

Yengeç burcusun yani.
Süper kararlar almışsın afferim sana. Gücüne güç katacağın bir döneme giriyorsun. Üzüntüler kederler hepsi sepete:) İnan güzel günler başlamak üzere. Yanlız fazla hayal kurma oldumu. Herşeyi gerçekçi düşün. Bu benim için iyi olacak diye başla aldığın karara. Daha ne olduğunu bilmeden elli senaryo yazıyorsun..
kusursuz dost arama dostsuz kalırsın diye bir söz var. Çok inceleme insanları. Bu tanıştırıldığın insanla güzel bir ilişki başlaman mümkün canım.
Sen seni mutlu edecek birini bul. SEn deli divane aşık olup onun peşinden sürükleneceğine o seni düşünsün..
Hemen kesip atma yani.
Daha yüksek bir pozisyon sevincide var. Buda okulla alakalı sanırım.
Bu şekilde devam et bakalım:)
 
merhaba handancım 30 mesaj hakkımı doldurdum ve geldim adım esengül burcum oğlak eşimin adı güven burcu yengeç bizi neler bekliyor yorumun için şimdiden tşk ederim


Kartlar güzel çıktıda senin kafan karışık canım.
Kendini ihmal edilmiş düşünme. Sen bu aralar kendini bırakmışsın. eskisi gibi değilsin.
Oysa eşin eski havanı eski bakımını özlüyor. Hadi bakalım iş başa düştü. Kolları sıva ve yenile kendini.
Eşinin bazı başarısızlıklarıda canını sıkıyor. İşinde olan bazı şeyler bunaltıyor onu. tek derdi evi değil yani canım. Desteğin lazım ona.
Birde kararsız kaldığın bir konu çıktı. Çok düşünme sezgilerini dinle ve ona göre karar ver bu konu için canım.
Ya ev değişteceksiniz ya bebeğiniz olacak. Süper bir değişim var bu hanede.
Ve bu değişiklik sanki senden eski esengülü alıp yepyeni dinamik, sağlıklı çok güçlü bir esengülü getirecek.
 
Günaydınlar, ben geçen hafta sakarya üniv. formasyon başvurusunda bulundum, kabul edilmemeyle ilgili endişelerim var, puanım çok yüksek değil.nasıl bir soru sormam doğru olur bilmiyorum ama kabul edilip edilmeyeceğimi çok merak ediyorum.bir de afyon kocatepe üniv. e başvurmayı düşünüyorum ancak bunun için biraz kararsızım.puanım her iki üniv. e için de düşük kalabilir.ablacım zamanın olduğunda bakarsan çok mutlu olurum.

bana sorarsan bunların ikiside değil. Ama Allah bilir tabiki.
Pek düşünmediğin bir yer gibi çıkıyor canım. Umarım kalbindeki neyse ve senin için ne hayırlı olacaksa o olur inşallah.
 
çok teşekkür ederim, ben birşey daha sorabilir miyim, bu tezsiz yüksek lisans başvurusuyla uğraşırken , herhangi bir dersaneye iş başvurusunda da bulunmadım.peki herhangi bir dersaneye başvurmalı mıyım çünkü tezsiz in sonuçlarını beklersem dersane için geç kalmış olabilirim.yoksa tezsiz için başka yerlere mi başvurmalıyım:( yazım biraz karışık oldu
 
Canım rica etsem banada bakarmısın:)

Balık burcuyum, evliyim 1,5 yıldır işsizim ve iş bulamıyorum..Hayatımda ne gibi gelişmeler olucak..
Şimdiden çok teşekkür ederim..
 
Canım rica etsem banada bakarmısın:)

Balık burcuyum, evliyim 1,5 yıldır işsizim ve iş bulamıyorum..Hayatımda ne gibi gelişmeler olucak..
Şimdiden çok teşekkür ederim..


Kimsenin verdiği sözlere inanma. Yakın zamanda birkaç iş için seçim yapmakta zorlanacaksın. Kararsız kalacaksın hangisi olsun diye.
Haber beklediğin bir yerden değil. Tesadüfen olan bir yerden olacak işin. Yani diyelimki gittin başvurdun . Birden cevap gelecek başlayın diye.
Enerjinin artıığı bir dönemde bu fırsatı değerlendir. Birazda moralini düzelt. Kendine güven vererek gir iş başvuruna. Beğendiğin yer olduğunda. Burayı istiyorum. Bu iş benim olmalı diye kendine telkin ver canım.
Sağlıkla kal.
 
çok teşekkür ederim, ben birşey daha sorabilir miyim, bu tezsiz yüksek lisans başvurusuyla uğraşırken , herhangi bir dersaneye iş başvurusunda da bulunmadım.peki herhangi bir dersaneye başvurmalı mıyım çünkü tezsiz in sonuçlarını beklersem dersane için geç kalmış olabilirim.yoksa tezsiz için başka yerlere mi başvurmalıyım:( yazım biraz karışık oldu

Normalde 2 soru üstüste almıyorum canım...
Ama sana bir ayrıcalık yaptım. Bence sen başvurunu yap dersaneye.
Parasal sıkıntılarda doğabilir dikkatli ol.
Üretken yapın sana kazanç yolunu açacak. O yüzden sen başvurunu yap.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst