gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.184
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    Turşu Kavurması

    Konu, 'Turşular' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    biber turşusu kavurması Malzemeler Büyük yemek tabağı turşu (ozellikle fasulye ve kiraz kullanilir)
    6 iri soğan,
    1,5 su bardağı zeytinyağı

    Yapilis Tarifi
    Turşular akşamdan tuzunun çıkması için suya koyulur. Sonra doğranır. Soğanlar yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Süzgeçte süzdürülmüş turşular ilave edilir. Kısık ateşte yarım saat pişirilir ve servis yapılır.

     
Turşu Kavurması konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Bayram Kavurması

    Bayram Kavurması

    Malzemeler 1 kg kuzu but (orta yağlı) 100 gr kuyruk yağı Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik Yemeğin Tarifi Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin. Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını...
  2. turşunun büyüsü

    turşunun büyüsü

    poşette turşu nasıl yapılır poşette turşu yapımı poşet poşet yapımı Tavsiyeler *miktarı kendinizin isteğine göre ayarlayınız *arzu ederseniz içine 2-3 adet sap kekik koyarak değişik bir lezzet elde edebilirsiniz. Malzemeler havuç lahana sivri biber domates salatalık patlıcan dolmalık biber %4 kaya tuzu üzüm sirkesi s Yapilis Tarifi patlıcanlar ve dolmalık biber oyulur. havuç ,...
  3. Turşu

    Turşu

    turşu kurmak kötü kimselerin ahlakı ile ahlaklanmaya, malı işraf etmeye, sözünüden caymaya, dinden yüz çevirmeye; Turşu yemek bol rızka, hastanın turşu yemesi iştahının açılmasına ve iyi olmasına delalet eder.Rüyada turşu insanın çok istediği bir işten beklediği iyi sonuçları alamayacağı, hayal kırıklığı yaşayacağını işaret eder. Rüyada turşu kurmak, haram para kazanacağına işaret eder....
  4. Turşu kavurması

    Turşu kavurması

    karadeniz bölgesine ait değişik bir tat melişler deneyin:) Malzemeler 1/2 kilo fasülye turşusu 5 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı tereyağ Hazırlanışı Fasülye turşusunu ister enine keserek ister aynı boyutta elinizle sıkarak suyunu süzdürün. Soğanları ince ince doğrayın.Yağı geniş yayvan bir kaba alın.Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun.Fasülyeyi ilave edin 15_20 dk...
  5. arapsaçı kavurması

    arapsaçı kavurması

    Evet meleklerim sizin bazılarınızın bilmediği bir izmir yemeğii:) bu bi tür ot arapsaçı deniliyor bunları yıkayıp doğruyorsunuz tencereye taze soğan veya pırasa doğruyorsunuz ve hepbereber kavuruyoruzzz isteğe göre domatesde konulanabilio sadede oluo kavruldukdan sonra 1 yumurta kırılıyorr en son isteğe göre yoğurtlu sarmısak üzerine dökülüp yeniliyorrr denemenizi tavsiye ederimmm çok hoş...

Sayfayı Paylaş