Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tabi öle canım afyonda güzelde nebilym herkesin memleketi kendine daha bi ayrı güzeldr herhalde evet eşim memur merkezdeyiz
 
HAziran 13 ne güzel demişsin ya:))

merhaba canlar,
yazıklarınızı okudum ama fırsat bulup yazamadım bugün:) Malum bu dönem de çalışma fılan yok regl bitsin diye bekliyoruz. yeni ayda yeni umutlarla başlayacagız hayırlısıyla. Benim bu ay çok fazla reglım hiç bu kadar çok gelmemişti.
Kızlar bu ay bol bol çalışalım ki nisanda çiçekler açarken biz de meyvemizi verelim hayırlısıyla:)
 
pirense içme sakın ilaç belkı hamişsinir bebiş zarar görür sakın ama sakın içme
 
Ay benim yengem afyonlu hiç sevmedim ben orayı, çok oldu gideli, belki değişmiştir (sanmam ya). hem soğuk hem sevimsiz hem kaba. Eskişehir çok güzel orda. İnşallah tez zamanda Konyaya dönersin şekerim.
tabi öle canım afyonda güzelde nebilym herkesin memleketi kendine daha bi ayrı güzeldr herhalde evet eşim memur merkezdeyiz
 
Tunacım evet anaokulu öğretmeniyim :D ama bugün TATİLLL :D yuppi:D valla çok mutluyum biraz dinlenirim dedim ama evdeyken bari ev işlerimi yapayım diye düşünüyodum:D biide sınavlarım varr yakın zamanda onlara çalışıcam işte ... buarada oğlunun yarışmalara katılmasına çok sevindim aktif bir çocuk demekki ne mutlu size valla bende de olsaydı bende yollarddım her türlü yerlere:D napalım olunca artık... gezmişsin kafa dağıtmışsındır biraz ohh iide gelmiştir sana ama bide soğuk olmasaydı:( neyse böleside güzel herkese BENDEN GÜNAYDINNNN KOCAMAN ÖPTÜM HEPİNİZİİ :)
canım ne güzel hem kan kardeşiz hem de meslektaş çıktık iyi mi? :))) ben de resim öğretmeniyim devlete atanmak kısmet olmadı özel okullarda ve kurumlarda çalıştım. geçen yıl kpss kursuna gittim ondan biz bu seneye kadar 2. bebek düşünmemiştik, malum kopya olayları falan puanımızı iyice düşürdü ondan giremedim. bu yıl evdeyken kardeş yapalım dedik ama öğretmenlik hep içimde inş bebişim olunca devam etmeyi düşünüyorum. kızkardeşim anaokul öğrt o da işini çok seviyor ama zor size Allah sabır versin, yine de mesleğimiz güzel sabır işi:) bu arada oğlum için tşkler bakalım giriştik yarışmaya ablası kupon biriktirip duruyoruz..
günaydın tatlı melekler bir şey sorcam size fikrinize çok ihtiyacım var::: adet başlangıcını pembemsi yada kahverengi akıntı gelen gün mü yoksa kanamanın olduğu gün mü olarak alacağız? benim mesela ayın 25inde pempemsi akıntı geldi sonraki gün bişey yoktu sonraki gün yani 27 sinde kanama başladı hangi gün benim adetin birinci günü?
mrb canım bende de korunmayı bıraktıktan sonra öyle olmaya başladı sanırım kanın geldiği günü 1 sayıcan. ben yine de her ikisine göre çalışma yapıyodum ama şimdilik sonuç alamadım.
Canım sana birşey soracam hemen atladım konuya kusura bakma. Senin Meslekle İlgili Olunca Konu. Benim Kızım 10.10.2006 doğumlu bu yıl anaokuluna başlaması gerekiyormu. Yoksa daha vakti varmı. Burada, arkadaşlarla tartıştık yok gidecek yok gitmeyecek diye. Ay ben küçük kuzumu nasıl gönderirim Okula. ;(İnşallah bu yıl değil diğer yıl başlayacak dersin...);
canım benim benim oğlum da mayıs 2006 doğumlu, az önce yazdığım gibi ben kpss derdiyle uğraştığım için bir de evde canı sıkıldığından daha geçen sene yollamaya başladım kreşe, ilk baş çok özledim onu ama sosyalleşmesi bakımından gerçekten çok faydalı. bu yıl da gidiyor, seneye yani 1'den önceki anasınıfına gidecek. Bildiğim kadarıyla anasınıfı için 5 yaşı doldurmalı seninki ekimde dolduracak okullar açılmış olacak yani bu yıl da belki alırlar ama istersen seneye de gönderebilirsin.
günaydın meleklerim bugün nasılsınız??
Gülpare hoşgeldin aramıza burda çok güzel paylaşımların olcak.Bak gördünmü yanlız değilsin.Herkesin kendince bir sorunu bir derdi var.İnş bebeiş haberinide ilk bizlere verceksin.Tuna eşin geldi hadi gözün aydın olsun:)çalışmalara devam yorulmak yok.bembeyaz mavi kedi,haziran,esinerkan,koza,elçinsu,aymelek,prenses kızlar ALLAH bize o duyguyu yaşatacak sabır edelim ne olur:) bakalım mart hamişi kim olcak.güzel haberleri yazın buraya mutlaka.Birde regl hangi gün die sormuşsun elçinsu ben bunu araştırdıgımda kanama goruldugu gun hesaplanır dıo.ama bende hep takıom acaba lekelenme oldugu gunmu dıe

kızlar bu arada mavişbebek istiyor nerde coktandır ben gormuyorum sizden goren duyan oldumu merak ettım kactır aklıma gelıyor
tatlım evet geldi eşim tşk ederim:)) çalışmalara devam.. aslında mavişimbebikistiyor benim de aklıma geliyor nptı ki hiç haber yok, ben de merak ediyorum valla.
Selam canlarım nasılsınız? Bı degisiklik varmı topigimizde ?sizleri özledim çok çok öpüyorum hepinizi :)))pek giremiyorum topige ama sizi unuttum sanmayın...
ay hamişimiz gelmiş iyiyiz canım nolsun çalışmalara umutlara devam işte:) sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım? iyi bak kendine.
Ay benim yengem afyonlu hiç sevmedim ben orayı, çok oldu gideli, belki değişmiştir (sanmam ya). hem soğuk hem sevimsiz hem kaba. Eskişehir çok güzel orda. İnşallah tez zamanda Konyaya dönersin şekerim.
canım ben eskişehirdeyim buralıyım, gerçekten güzeldir şehirimiz tşk ederim. valla hepinizi beklerim kızlar bigün şöyle bebeklerimizi alıp buluşsak bi yerde ne güzel olur ya:)))
 
kızlar benim aklıma güzel bir fikir geldi: adet takibi listesine bulunduğumuz şehiri ve yaşlarımızı da ekleyelim mi? hatta mesleklerimizi. ne dersiniz? hem biraz kafa dağıtmış oluruz hem de birbirimizi daha yakından tanımış oluruz ben başlıyım bakalım:)
 
mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamiş lik haberlerini duymak dileğiyle:)


:):nazar::):nazar::) H A M İ Ş L E R İ M İ Z :):nazar::):nazar::)

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat :nazar:
2.sheker_shey...............şubat :nazar:
3.tuvanna....................şubat :nazar:
4.AuSSie-AnGel...........şubat :nazar:
5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? :)


beklenmeyen adet tarihlerimiz:):):)
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...:)
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.denfi..........................28 şubat ???

3.pirenses......................12 mart
4.geweze.........................13 mart Ankara 22 Üniv. öğrc.
5.aymelek.......................17 mart tekrar aramıza hoşgeldin..:)
6.esinerkan...................belirsiz belki de hiç..
7.mawişimbebekistiyor.....18 mart
8.tunaa........................23 mart Eskişehir 33 Resim öğrt.
9.mavikedi....................24 mart
10.beklenenbebiş............25 mart

11.denizzzz......................25-26 mart
12.lalezar.........................25-30 mart
13.çölmeleği....................26-31 mart Mardin/Midyat 19
14.elçin&su......................27 mart
15.melodi_cn.....................28 mart
16.koza.............................28 mart
17.kraliçearı.....................29 mart
18.gülparem.....................4 nisan
19.xseax...........................5 nisan
20.best_dream..................8 nisan
21.haziran 13....................



2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst