Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

:hula:günaydın güzellerrr:) bakalım bugün kimden güzel haberler alıcaz.yanlış hatırlamıyorsam baharımm test yapıcaktı çok merakettim acaba sonuç nedir?
 
Herkese günaydın umarım iyisinizdir.

polemiklerden hoşlanmıyorum ama gülpareme yazmam gereken şeyler var. dün oruçla ilgili yazdığım mesajı neredeyse yerden yere vurmuşsun... ben sadece bildiğim bir şeyi paylaştım ki bilgide yanlışlık yok. bir de geliyobebiş isimli arkadaşa yazdığın mesajın son cümlesi sence de çok çocukça değil mi?

herkes bildiğini uygulama özgürlüğüne sahip zaten... ama burası bir paylaşım sitesi olduğuna göre herkes fikrini elbette sunacaktır.

herkese huzur dolu bir gün diliyorum.
 
şeker şey ben limon yiyorum diye yazdığın için kız diye düşünmüştüm demek erkeğimiz geliyormuş hayırlı olsun cnmmm sağlıkla gelsin inşallah... :)
 
canım öncelikle bu zaten benim fikrim ben fikrimi söledim kiii ben ne kendimin nede bebeğimin sağlığını riske atmıyorm Allaha şükür 3.orucumuda sağlıklı bi şekilde tuttum bide ben Allah karnıma su verir zatende demiyorum ben RABBİMİN bana emrettiği şeyi yerine getiriyorum ve gerisini ona bırakıyorm yani anlıycan tevekkül ediyorum ayrıca 365 gün oruç tutsamda ramazanın 1 gününe bedel olmadığınıda biliorm BEBEĞİME HAYAT VEREN SU DEĞİL ALLAHTIR VE BANA ONU VEREN ALLAHINDA hamileler oruç tutmasın die bi emri yoktur ben kendimi iyi hissettiğim sürece tutarm sen sakın tutma bebeğin susuz kalmasın:huhe:
sen beni düşünme canım ayrıca bebeğine can verenin yaradan oldugunu bilmiyordum beni aydınlattın sağol bence sen doktor olmalıydın buralarda boşuna yıpratma kendini sen git tıp filan oku zaten bu bilgilerinle okulu okumana bile gerek görmeden hemen prof yaparlar seni ayrıca üzgünüm bu zamana kadar boşuna doktora gidip fikir alışverişinde bulunmuşum burda sen varken doktora ne gerek varmış demi:huhe:
 
Geri
Üst