2013 Modası Nasıl Olacak ?

T

TİTAN

Forum Okuru
2013 Modası Nasıl Olacak ?
2013 modası
2013 moda renkleri
2013 moda trendleri



2012 modası ile ilgili olarak forumumuzda a'dan z'ye her türlü konuyu açtık ve açmaya da devam ediyoruz melekler. :) Ancak zaman geçiyor ve tasarımcılar tam gaz çalışmaya devam ediyor. Buna bağlı olarak ta 2013 yılının modasıyla ilgili öngörüler de ortaya çıkmaya başlıyor. Bu makalemizde de moda tasarımcılarının 2013 yılı modası ile ilgili olarak ortaya koydukları fikirleri paylaşacağız sizlerle :)


moda-2e0.jpg



2013 İlkbahar-Yaz trendinde sanal görünümlü desenler, baskılar, kumaşlar ve kabartmalar görülecek. Eteklerde, bu kış tüm mağazalarda gördüğümüz layer görünümlü, kısa eteklerin üzerinde uzun tüller yer alacak. Pantolonlarda yumuşak, yıkanmış ve beyazlatılmış kumaşlar kullanılacak.kumaşların birkısmında bandaj etkisi görülecek.

Elbiseler kadınları bir zırh gibi sararken aynı renk fakat farklı tonlarda kumaşlar kullanılacak. Hafif ve narin kabartmalı 3 boyutlu gibi görünen üstler beyaza yakın pastel renklerde tasarlanırken, ilmek, düğüm ve danteller kullanılacak.

Kullanılacak danteller, romantik görünümden sıyrılıp daha modern tarzda çoğunlukla iç çamaşırlarında görülecek. Beyaz, allık pembeleri, soğuk pastel tonlar ön plana çıkarken, üstlerde dijital görünümlü çiçekler olacak.

Su rengi şortlar, uzun transparan etekler ve çiçek desenleri ile Gipsy bir görünüm sağlanacak. Aksesuarlarda deriler, tüyler, asit renkleri ve modern görünümde Hippi bir tarz olacak.
 
Geri
Üst