Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Benim adetime 1 gün kaldı adet belirtileri yaşıyorum bel ağrısı göğüslerde şişkinlik ve karnm da şişti. Hamile olma ihtimalim var mi ateşim de sabah 6.30da ölçtm 36,4. Bu şekilde belirti yaşayıp hamile olan var mı
 
Merhaba , belirtilere dayanarak gebelik teşhisinin yapılması yanlış ve yanıltıcı olur. Bu yüzden mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Saydıklarınız ayrıca mens döneminde de görülen yakınmalar dır.
 
adetime 12 gün var 5 gün önce ilişkiye girdim başım dönüyor ve midem bulanıyor hamilemiyim
 
merhaba ben yeni üyenizim. en baştan yorumları okuyorum. kendimdeki belirtilerle karşılaştırıyorum. kiminde hamilelik çıkıyor kiminde çıkmıyor. o yüzden kestiremiyorum. 29 ocakta adet oldum. 11 şubatta ilişkiye girdim. şu anda kasıklarımda ağrı, gögüslerimde batışma ve şişme var. ayrıca belimde çok ağrıyor. ara ara midem bulanıyor. adetime 5 gün var. kan testi yaptırsam şu an kanda çıkmaz mı ?
 
Merhaba,

Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi yapılmaz + gebelik belirtileri gebeliğin 4-5. haftası başlar. Bu yüzden beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme söz konusu olursa test yapın..Erken yapılan test yanıltıcı olur ve doğru sonuç vermez..
 
Merhaba herkese hayirli cumalar yeni kayit oldum size bir sorum olcakti umutsuz bi vakayim ama insan umit etmeden de duramiyor . 3 ay once 4.dusugumu yaptim doktor tup bebek yaptirmayi onerdi. Bizde insallah yaz gelsin oyle yaptiririz dedik . simdi ben dusugumden sonra 38.gun adet oldum sonraki ay da 38.gunde oldu ve simdi 50.gun oldu adet olamadim benim gec dollenme sorunum var 4 hamileligimdede aynisi yasadim yani 40 gunde bir adet oluyorum yumurtlamam baya gec 5 gun once test yaptim cikmadi atesimi olcuyorum simdi 3 4 gundur 35.8 bi degisme yok . sizce bi sansim olabilirmi yoksa yine adetim mi bozuldu genelde ilacsiz adet olmam ( sadece dusukten sonra iki ay kendiliginden adet oldum) biraz uzun oldu ama cevaplarsaniz sevinirim .
 
Merhaba,

Gebelik ancak test yaparak anlaşılabilir. Siz test yapmışsınız sonuç negatif. Emin olmak için hcg testi yapın. Ayrıca birden fazla düşük yapmışsınız , gebelik planı öncesi bu düşüklerin nedenini araştırın.Genetik tarama testiyle düşüğün nedeni anlaşılabilir ve tedavi olanağı olabilir.
 
merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim. 15 gün adetim gecikti 3 gün önce kan testi yaptırdım beta <2.00 cıktı. doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. çok agrım surekli halsizliğim var tansiyonum çok düşük hiç yükselmiyo. acaba sonuç tahminen ne olur.
 
Merhaba , her mens gecikmesi gebelik kaynaklı değil. Değeriniz de gebelik lehine değil . Hekiminiz tedbir amaçlı muhtemelen tekrar testi yenilemenizi istemiş. Bir dahaki kontrolünüz durumunuz hakkın da bilgi vericektir.
 
Geri
Üst