İgneye başlayalım istersen dedi napsam.Ay abla bıgün baygınlık getirdimacile gittik gebelik doktor duphastonayan etkisi donanmış dedi istersen bir ay ara ver iki ay daha kullan istersen de içmeye başlayalım dedi napıcam hiç bilmiyorum sen naptın?
İgneye başlayalım istersen dedi napsam.Ay abla bıgün baygınlık getirdimacile gittik gebelik doktor duphastonayan etkisi donanmış dedi istersen bir ay ara ver iki ay daha kullan istersen de içmeye başlayalım dedi napıcam hiç bilmiyorum sen naptın?
Valla bencede fena bir ilaçmış bence başka bir söktürücü iste cnm .bende adet olacam diye düşünüyorum açıkçası beklemedeyim o yüzden hatta adet olursam 1 ay ara verip öyle tekrar başlamayı düşünüyorum çünkü Bayramdı ev temizliğiydi benim için bu ay fena iş var hem böylece biraz kafam dağılır başka konulardan canımda sıkkınAy abla bıgün baygınlık getirdimacile gittik gebelik doktor duphastonayan etkisi donanmış dedi istersen bir ay ara ver iki ay daha kullan istersen de içmeye başlayalım dedi napıcam hiç bilmiyorum sen naptın?
Bir ay ara ver tekrar basla dedi yada iğne tedavisine gecelim dedi napsam iğne tedavisine gecsem mi bi kac yakınım da iğne için cok erken dio aklım karıştı.Valla bencede fena bir ilaçmış bence başka bir söktürücü iste cnm .bende adet olacam diye düşünüyorum açıkçası beklemedeyim o yüzden hatta adet olursam 1 ay ara verip öyle tekrar başlamayı düşünüyorum çünkü Bayramdı ev temizliğiydi benim için bu ay fena iş var hem böylece biraz kafam dağılır başka konulardan canımda sıkkın
Valla biraz kafanı topla öyle karar ver cnm benceBir ay ara ver tekrar basla dedi yada iğne tedavisine gecelim dedi napsam iğne tedavisine gecsem mi bi kac yakınım da iğne için cok erken dio aklım karıştı.
Birde çörekotu çiğniyorlarmış sabah akşam hiç denedin miBir ay ara ver tekrar basla dedi yada iğne tedavisine gecelim dedi napsam iğne tedavisine gecsem mi bi kac yakınım da iğne için cok erken dio aklım karıştı.
Yok abla hurmayı denedim bir hafta ama cok tatlı o bende seker hapı kullanıyorum içemedimBirde çörekotu çiğniyorlarmış sabah akşam hiç denedin mi
Soğan kürü fln dene istersen bu ay cnmYok abla hurmayı denedim bir hafta ama cok tatlı o bende seker hapı kullanıyorum içemedim
Sen naptın nasılsınSoğan kürü fln dene istersen bu ay cnm
Ben kimyasal geçirdim bu ay maalesef bu ay beklicem cnmSen naptın nasılsın
Ay cok üzüldüm abla ya cok gecmiş olsun.Ben kimyasal geçirdim bu ay maalesef bu ay beklicem cnm