Eger supheleniyosan bi test yaptir .hem beklemek zorunda kakmassin stres yapmazsin kendine..
Cok tesekkur ederim lale cevap verdigin icin
Eger supheleniyosan bi test yaptir .hem beklemek zorunda kakmassin stres yapmazsin kendine..
hurish cim inşallah hamilesindir.ama ümidin kırılmasın hemen bence.çok uzun yıllardır bebeği olmayıp sonradan çocuk sahibi olan bisürü insan var. aslında bende senin gibi merakla bekliyorum ve bende üstüne görme olayından şüpheleniyorum.halbuki stresinde hamileliği olumsuz etkilediğini unutuyoruz işte. inşallah hepimiz bebiş sahibi oluruz🙂
Gogus agrisina en guzel care..baska bir vucut enerjisi ile masaj yapilmasi damarlari gevseten en hizli yontemmis..esine rica et bu konuda sana yardim etsin canim..bende cok ise yariyo..veya sicak su ile masaj yaparak dus alman..amin cnm inşallah🙂 arkadaşlar buarada bu göğüs ağrıları baya arttı. özellikle sol göğsüm dokununca falan çok sızlıyor.hamilelikte olurmuki acaba 😕 bildiğiniz herhangi bir yöntem varmı ağrıyı azaltmak için?krem falan bişiler?
sağol lalecim.ne demek seve seve rica ederim 😀 canım bende sana msj atmayı düşünüyordum sen dedin ya adetten önce hamile kalmışım adet bitince anladım die,bnmkilere benzer belirtilerin varmıydı tatlım ya? nasıl farkettin üstüne görme olduğunu yanii? ay nasıl heyecanla okuyorum forumu bilseniz😕 hadi hayırlısı inşallahGogus agrisina en guzel care..baska bir vucut enerjisi ile masaj yapilmasi damarlari gevseten en hizli yontemmis..esine rica et bu konuda sana yardim etsin canim..bende cok ise yariyo..veya sicak su ile masaj yaparak dus alman..