Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Handanca,
Benim terazi onunki de terazi, evlilik var mı bize, şu an herşey süper yolunda görünüyor ama fal da baktırmak istiyorum
teşekkürler

siz önce kim olduğunuza karar verin.
Aşağıdaki mesajı Hayal arkadaşıma yazmışsınız. Kahve Falı baktırmışsınız.

Merhaba kızım, ben 63 yaşındayım, 3 çocuk annesiyim. benim falıma bakabilir misin?
teşekkür ederim

Bana ise "Benim terazi onunki de terazi, evlilik var mı bize, şu an herşey süper yolunda görünüyor ama fal da baktırmak istiyorum" diyorsunuz.

Başkası adına fal baktırmak ceza almanızı sağlar. Kurallara riayet ediniz.

handan abla ben aslan burcuyum erkek arkadaşım başak burcu bizim sonumuz nolcak 2 buçk senedir birlikteyiz ama aramız bozulup duruyor son zamanlarda bana açılımı yaparmısın

Ben senin hayatına girecek başka biri görüyorum. O arkadaşın yeterince sorunlu biriymiş. Senin onunla idare etmen seni yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.

Romantik bir dönem bekliyor seni. Bunun keyfini süreceksin canım. Zamanı az kaldı sabırlı ol. Seninde mutlu olma zamanın geldi.

Bu arada 2 düşmanına karşıda zafer kazanacaksın. Seni kıskanan bu insanlarada prim verme. Mutluluğun göze gelmesin hemen.

çok tesekkürler handanca.. insallah dediğin gibi olur da bende onu unuturum artık.. sağolasın..:tik:

slmm ben terazi burcuyum sewgilim yengeç 6 aydır beraberis ama bi kaç defa ayrıldık tekrar birleştik.ilişkimis nası dewam edicek neler beklio bisi beraber bi geleceimis olucak mı onu çoq sewiorum ben çoq 🙁(

handanca, ilk tarotumda kartlar ters cıktı demiştin.... İnşaallah bu sefer de ters cıkmaz...

ben ikizler sevgilim oğlak....ama suan ayrıyız yani ayrıldık diyeyim.. benden habersiz birkac bir şey yapmis.. ama bana aciklama yapmiyor... sence aldatmis olabilir mi? cunku bazi seyleri gördüm ayrıyken... bana ona muhtac mişim gibi davraniyor, sanki hic onu birakmicak mişim gibi...cok emin konusuyor bazi konularda... Sence ayrılmak en dogrusu mu yani bu iliskide guven bir daha olusmaz degil mi, tekrar bi sıkıntı oldugunda ayni seyler yasanir diye dusunuyorum ben... Sonumuzu iyi gormuyorum artik.. Cevabini bekliyorum..... Tesekkurler simdiden...

handan abla ben aslan burcuyum erkek arkadaşım başak burcu bizim sonumuz nolcak 2 buçk senedir birlikteyiz ama aramız bozulup duruyor son zamanlarda bana açılımı yaparmısın

Mesaj sayınızı site içerindeki konulara yorum yaparak 30 a çıkartınız. Talebiniz şuan için değerlendirilemiyor.

slmm ben terazi burcuyum sewgilim yengeç 6 aydır beraberis ama bi kaç defa ayrıldık tekrar birleştik.ilişkimis nası dewam edicek neler beklio bisi beraber bi geleceimis olucak mı onu çoq sewiorum ben çoq 🙁(

ilk açılımlar için 30 mesajınız olmalı. Site içerisinde 30 konuya yorum yazınız.

handanca, ilk tarotumda kartlar ters cıktı demiştin.... İnşaallah bu sefer de ters cıkmaz...

ben ikizler sevgilim oğlak....ama suan ayrıyız yani ayrıldık diyeyim.. benden habersiz birkac bir şey yapmis.. ama bana aciklama yapmiyor... sence aldatmis olabilir mi? cunku bazi seyleri gördüm ayrıyken... bana ona muhtac mişim gibi davraniyor, sanki hic onu birakmicak mişim gibi...cok emin konusuyor bazi konularda... Sence ayrılmak en dogrusu mu yani bu iliskide guven bir daha olusmaz degil mi, tekrar bi sıkıntı oldugunda ayni seyler yasanir diye dusunuyorum ben... Sonumuzu iyi gormuyorum artik.. Cevabini bekliyorum..... Tesekkurler simdiden...

Burada kartlardan önce önemli olan senin düşüncelerin canım. Sen bu kişinin yokluğuna alışabilirmisin. Ne gördün ne yaptı bilmiyorum ama aldatma ile alakalı bişey göstermedi kartlar.

Bu durum yüzünden uykuların bile kaçıyor.
Kartlar bu ilişki evlilikle sonuçlanacak diye kesin bir cevap vermiyor.
Ama ilişkide aşk yükselecek diyor.

Şimdi gelelim benim tavsiyeme. (kaybetmeyide göze alıyorsan)
Hemen kendini uzaklaştır. Mesaj dahil hiçbirşey yapma..
Bi anlasın bakalım sende istediğin zaman onu gözden çıkarabileceğini....
Çağırdığı zamanda işim var de bişeyler bahane et..

Kısaca ilişikini o bilmeden sen askıya al..

Bu durum ya sizi koparacak yada çok bağlayacak. Bir müddet böyle deva et. yapmacık yanında olana kadar olmasın. Ya hep olsun ya hiç olmasın canım..
15 gün görüşelim oldumu.

Son düzenleme:
siz önce kim olduğunuza karar verin.
Aşağıdaki mesajı Hayal arkadaşıma yazmışsınız. Kahve Falı baktırmışsınız.

Merhaba kızım, ben 63 yaşındayım, 3 çocuk annesiyim. benim falıma bakabilir misin?
teşekkür ederim

Bana ise "Benim terazi onunki de terazi, evlilik var mı bize, şu an herşey süper yolunda görünüyor ama fal da baktırmak istiyorum" diyorsunuz.

Başkası adına fal baktırmak ceza almanızı sağlar. Kurallara riayet ediniz.

burdaki terslik ne onu anlamadım. 3 çocuğumun babasıyla tekrar birleşmek istiyorum. bunda ne var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri