Meraba persembe gunu kan testi yaptirdim sonuc 2.45 cikti reglim 4 gun gecmisti sonuc ne gatif doktorum yasmin ilac verdi kullansammi hala regli olmadim...
Bence 2 gun sonra bidaha tahlil yaptir yukseliyir mu bakarsinMeraba persembe gunu kan testi yaptirdim sonuc 2.45 cikti reglim 4 gun gecmisti sonuc ne gatif doktorum yasmin ilac verdi kullansammi hala regli olmadim...
Beyza hanim adet tarihim 1 ocak esimle birlikte oldugumuz tarih 10 ocak yine gec dollenme olabilir miMerhaba,
Değer gebelik lehine değil. Her mens gecikmesi de gebelik kaynaklı değil.( Geç döllenme gibi durumlar da gebelik hemen çıkmayabilir ) Bir kaç gün için de mensiniz başlamaz ise tekrar hcg testi yapın ve sonuca göre hekime görünün..
Tebrikleeeeeeeeeer hamilesin insaAllah sağ salim eline alirsin 😉Ayy aklım karıştı buradaki yorumlara adetim 2 gün gecikti değer 150.9
Allah razı olsun... ahh ne kadar gazım var anlatamam gaz ağrısı yaşıyorum pazartesi doktora gidicem inş bir sorun yokturTebrikleeeeeeeeeer hamilesin insaAllah sağ salim eline alirsin 😉
Eminecim kasik agrisi olmasin o . Gebelikte olurAllah razı olsun... ahh ne kadar gazım var anlatamam gaz ağrısı yaşıyorum pazartesi doktora gidicem inş bir sorun yoktur