5 kasimda gebelik testimde sonuc pozitif cikti. 8 kasimda kanamam basladi. 9 kasimda doktora gittim. Ultrasonda bebegi goremeyip genital bolgeden muayene edip oradada bisey goremedi. Ama BetaHCG de ise kan degeri 49.3 , Durum H cikti ve doktorumuz dusuk ya da kimyasal gebelik olabilecegini soyledi. Sizce baska doktora gitmelimiyiz ?
 
Son adet tarihinize göre 4 hafta 4 günlük gebesiniz.
Hocam ama aklıma sunlar takıldı dediniz gibiyse bunlar ne anlama geliyor hafta aralığı (01--5-50. 1-2--50-500 2-3--100-5000) bunlar böyle hafta hafta sıralanmış bunlarda hamile olduğumu gösteriyor mu gerekirse hspni böyle tek tek yazabilirim
 
Merhabalar benim yumurtlama günüm 30 ekimdi adetim bugün 3gün gecikti kan testi ne zaman yaptırmalımıyım? Hamile olup olmadığmğ öğrenmek için .Bu konuda bilgisi olan var mı?
 
Merhaba
Adetimden 10 gün önce kadar bazı gebelik belirtileri hisettigim için doktora gidip beta hcg baktirdim kanda değerim <1.20 çıktı.
Tahlili erken yaptırdığımı düşünüp regl olmayı bekledim. Fakat regl olmadım 1.5 gün gecikince yine kanda beta hcg baktırdım ve sonuç 1.2 yine.
Ve hala regl olamadım 3 gün geçti.
Adet gecikmesi yaşayan biri değilim sizce ne yapmalıyım?
En son 18 ekimde regl oldum ve 23 ekimde bitti.
 
Merhaba, adet gecikmesi sadece gebelik kaynaklı değildir. Bir çok koşul adet gecikmesine neden olabilir. Cuma günü tekrar hcg testi yapın sonuç negatif olursa bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
Bugun gebelik testi yaptım bir cizgi net ama dger cizgi gbi beyaz şekilde negatiflerde ikinci çizgi beyazmı oluyor sizce
 
Geri
Üst