Ne kadar tatli, samimi bir yoneticisinizSelamlar hayatım bu sonuca göre %100 Hamilesin hayırlı olsun sormak istediğin şeyler olursa yazarsın
Ne kadar tatli, samimi bir yoneticisinizSelamlar hayatım bu sonuca göre %100 Hamilesin hayırlı olsun sormak istediğin şeyler olursa yazarsın
Teşekkür ediyorum hayatım o senin Tatlılığın 🙂Ne kadar tatli, samimi bir yoneticisiniz
☺☺☺Teşekkür ediyorum hayatım o senin Tatlılığın 🙂
Doğru gerçekten de öyleSizden de Allah razı olsun hayatım ne demek bilgileri paylaşacağız. Paylaştıkça hayat güzelleşmiyor mu ? 🙂
MerhabaMerhaba son adet günüm 5 Şubat. Normal olarak 2 Mart adet günümdü fakat 6 gündür gecikme yaşıyorum. Dün yaptırdığım kan tahlilinde beta hCG <0,1 çıktı. Doktor hamile olmadığımı söyledi. Gecikmem devam ederse ne yapmalıyım ?
Adetime 7 gün var dün kan testi yaptırdım beta hcg 102 çıktı hamile miyim acabaHayatım hayırlı olsun bu sonuca göre hamilesiniz tabiki. 2 gün sonra testi yenileyin ya da 4 gün sonra buraya yazın net olarak söyleyelim size. Olaki yazamaz iseniz, 2 gün sonra yaptığınız testin sonucu bir önceki sonucun iki katı gibi ise kesin hamileyim diye düşünebilirsiniz.
Merhabalar,Adetime 7 gün var dün kan testi yaptırdım beta hcg 102 çıktı hamile miyim acaba
Canm beta 3 müydü bu ve gebemiymisinz benmmde beta 3 sizce varmıdır gebelikşaka mı ? ay inş. öyledir. teşekkür ederim cevabınız için. kaç gündür takip ediyordum.
anlam verememiştim değerlere .
Perşembe günü randövüm var zaten. test sonuçlarımı doktorum yorumlayacak. ama o güne kadar sabırsızlıkla bekledim.
eczaneden test alıp yapsam acaba çıkarmı? 😀
Selamlar bitanem, diğer sorunu cevaplandırdım. Oradaki sorularıma cevap verirsen senin de sorununu çözmüş olacağız inşAllah.Canm beta 3 müydü bu ve gebemiymisinz benmmde beta 3 sizce varmıdır gebelik