buryanı pılav

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
buryanı pılav
buryani_pialvi.jpg

4 soğanı pizan dograyıp iki kaşık yağda soğan ve 1-2 diş sarımsak ile pembeleştirin.
Tane karabiber, kabuk tarçın, 4-5 kakuleyi tavukla beraber haşlayın.
Tavukları sudan alıp soğanın üzerine koyun. 1 büyük kase yoğurda 1 çay kaşığı zağferan (safran) karıştırın. 1,5 kaşık büryani baharatı, limon tuzu ve tuz ekleyip tekrar karıştırın. Tavukların üzerine koyup biraz pişirin.
Pirinçe tavuk suyunda az sıvıyağ koyup haşlayın, tavukların üzerine dökün. Yarısına az zağferan (safran) koyun. Servisten önce sarı pilavdan biraz ayırın, tepsiye ters çevirip ayrılan pilavları üzerine süs olarak koyun.
 

Benzer İçerikler

CeMoŞ
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
CeMoŞ
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
715
*MeleK*
T
Cevaplar
0
Görüntüleme
925
TİTAN
T
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
793
*MeleK*
suskun_gız
Cevaplar
1
Görüntüleme
901
tuqqce
Üst