Bence bir saglik ocagina baktirsin çünkü degerler onemli, mesela 5 mi 0,5 mi ? Ikisinin sonucu ayri.Esimin amcasi kizi Cnm
Bence bir saglik ocagina baktirsin çünkü degerler onemli, mesela 5 mi 0,5 mi ? Ikisinin sonucu ayri.Esimin amcasi kizi Cnm
Galiba cnm 0.13 cnm 0 yerine 5 üzeri olursa gebelik ihtimali.var 0 oldugu icin deger dusukBence bir saglik ocagina baktirsin çünkü degerler onemli, mesela 5 mi 0,5 mi ? Ikisinin sonucu ayri.
Suan cokkk yorgunum yoksa kalkip eski test degerlerime bakardimGaliba cnm 0.13 cnm 0 yerine 5 üzeri olursa gebelik ihtimali.var 0 oldugu icin deger dusuk
canm yumurtalar zayıflamıs ya adet düzensizlli yüznden adetimin 3.günü yumurtalıkları gelistrmek için igne kullandm 7 gün bugün kullanmadan gel demikti doktr gittm baktı alttan ultrasonla igne verdi 7de vurdur dedi canm ilişki zamnlarını falan söledi iste böle canmSadece çatlatma iğnesi yapiyorlar oylemi ? Onuncu gün çok erken degilmi ?
evet canm aynen 0 yerne 5 veya 10 olması gerekio düşük yani degerleriGaliba cnm 0.13 cnm 0 yerine 5 üzeri olursa gebelik ihtimali.var 0 oldugu icin deger dusuk
gobekten mi yaptin cnm gelistirme ignesinicanm yumurtalar zayıflamıs ya adet düzensizlli yüznden adetimin 3.günü yumurtalıkları gelistrmek için igne kullandm 7 gün bugün kullanmadan gel demikti doktr gittm baktı alttan ultrasonla igne verdi 7de vurdur dedi canm ilişki zamnlarını falan söledi iste böle canm
yok canm göbekten yapmadm kolumun hafif arka tarafına -dogru yumusak yer varya oradan yaptırdımm canm göbekten acır yaaa kol veya göbek aynı oluo yeterki yumusak olsungobekten mi yaptin cnm gelistirme ignesini
insalllah olmazsın canm hayoırlısıyla hamile kalırsında senin habernlede sevinirz insallah aminnnSlm kızlar adet olmadim hala ama ara ara çok agrim var oldum sanıyormm gidip bakıyorum hiç birşey yok ya dua edin bana
Ingallah canım amin ama adet olucam galiba şimdi daha çok ağrı başladı artık umut bi dahaki ay canım ya erken oluyorum yine galibainsalllah olmazsın canm hayoırlısıyla hamile kalırsında senin habernlede sevinirz insallah aminnn