Selamlar ben forum okurlugundan üyeliğe terfi ettim böylesi daha pratikmis. Arzumgamzem inşallah sağlıklı bir şekilde gelir bebisin 🙂 Allah kimse için aratmasin
Selamlar ben forum okurlugundan üyeliğe terfi ettim böylesi daha pratikmis. Arzumgamzem inşallah sağlıklı bir şekilde gelir bebisin 🙂 Allah kimse için aratmasin
Slm kızlar nasılsınız benim bebeğim dört aylık oldu ama cinsiyeti daha belli değil yaramaz bebeğim göstermiyor hem kız hem oğlan diyor anneyle babayi oynatiyor 🙂 sizlerde durum nasıl bakalım
Canim benimm masallahhh bayagi buyumuss prens baksana🙂 Rabbim kucagina almayi ve olmayanlarada nasip etsin insallah. 4 kilo 6 ayda cok iyi almissin.. bende 17 hafta icindeyim. 4 aylik oldum.. bende 4 kilo aldim🙂)
54.5 la hamile kaldim simdi 58.5 kiloyum..
Istahim oyle cok degil baslarda vardi ama simdi gitti.. sut cok icmeye basladim.. onceden gunde 1 bardak sut bir kase yogurt yiyodum.. dun iki bardak ictim.. bugunle itibaren 3 bardaka cikarxan sutu.. 100ml de 200 mg calsiyum var sutu ektra kalsiyum olanindan aldim.. bide hapimda 200 mg calsiyum var.. yani bu haftalar kemik gelisimu oldugundan kalsiyumu cogaltiyom🙂
Karnimda biraz cikdi.. ama hala kiyafetlerimi giyiyom hala hamile kiyafetine gecmedim.. ama cok yorgun oluyom sendede varmi yorgunluk
evet göstermesi lazimdi doktor ilk oğlan dedi ama bu ay gittiğimde hem oğlan dedi biraz durduktan sonra kız da olabilir dedi öbür aya iyice belli olur herhalde devlete gidiyorum benhayırlısı olsun canım
ama gostermesı laızm dı yaa tuaf ozele mı gıdıyon devlet mı