Merhaba hanimlar , bende dun istif yapmaya basladim ,un hala bulamadim gerci.. dun cocuklari goturmedim kucuk uyurken buyugu basina bekci diktim.. bugunde cikicam , eksikleri alicam .. esimle uydu tlfdan gorusuyoruzda yurt disi gorevinde ve izinler iptal olmus cunku ulke virusten kiriliyorken ( gunde neredeyse 100 kisi cok fazla rakam) ,gemi stabil herkes saglikliyken neden riske girsinler ki ,savunma bakanida hakli yani bence. Tayin sebebiyle ne esimin ailesi nefe kendim aileme yakinim..bazen gucsuz dusuyorum ama Allaha ve bu kurana ,dualara siginiyorum..bugun oglum uyuyunca tekrar cikicam disari..
Burada askeri kantinde gectimiz pazar gununden beri 30-45 dk sadece 4 kisi aliyolar..askeri kantin bi super market buyuklugunde gayet buyuk yani.. dun gittim okadar vaktim yokki benim oglum uyanir korkar sonra 20 kisi onumde bekliyim ben..a101 de fiyatlar firlamis ama mecbyren cocuklarima sut aldim..bim daha ucuzdu oglana bez aldim ,daha alicam bugun..dun yanima az para almisim veya zam gelecegini tahmin edemedim safmiyim salakmiyim heyy Allahim!! Kiziyorum kendime ..