bugünnnn hayatımın en özel günlerinden biri...... bu ay hiç umudum yoktu ve az önce tüm ümitsizliğimle test yaptım sabah kalktıgımda lekelenme olmuştu.... ama test pozitifffffffff 🙂))))) hala şoktayımmm.....
bugünnnn hayatımın en özel günlerinden biri...... bu ay hiç umudum yoktu ve az önce tüm ümitsizliğimle test yaptım sabah kalktıgımda lekelenme olmuştu.... ama test pozitifffffffff 🙂))))) hala şoktayımmm.....
evet herseyin hayirlisi insallah....
karamsarliga düsmeye hic gerek yok mühim olan esinizle cocuklu cocuksuz mutlu olabilmek.....
yine hamile kalamadim diyecegime esimle gecen güzel geceleri hatirlarim.....![]()
canım hamile olduğunu öğrenmeden önce hiç adet olacak gibi bel ve karın ağrısı hissettinmi ayrıca sol kasığım fena batıyorrrr
canım tebrik ederim allahım tamamına erdirsin senin adına çok sevindim adetin kaçgün geçti yazarmısın rica etsem 🙂bugünnnn hayatımın en özel günlerinden biri...... bu ay hiç umudum yoktu ve az önce tüm ümitsizliğimle test yaptım sabah kalktıgımda lekelenme olmuştu.... ama test pozitifffffffff 🙂))))) hala şoktayımmm.....