Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende en çok stres yaptıgım ay hamıle kaldım strese baglamıyorum ben hamıle kalamamayı gerçekten onunla alakası yok olucaksa oluyo ama zamanı var herseyın

ıyıyım canım sen nasılsın bakalım
selam öncelikle hoşgeldin sen hamile kaldıgın dönemde neler yaşamıştın arkadaşım belirti olarak biraz bahsedermisin

canım kılomen yapıyormuş 2 gün falan gecikme ama inşallah hamileliktir göğüslerde herzamankinden fazla şişermiş kılomende kullananlar öyle dedi
yok şişmezdı ayrıca bıde şerker hapı kullanıyom hanı yumurtatıyormuş

canm benimm inşallah hamileliktendir çünkü belirtilerde yanıltabiliyo kişiden kişiye değişiyoooo inş hamişliktendir
amın evet adet belırtısıyle ayır etmek zor

amann bacmmiyiki çalişma zamanına denk gelmemiş bizim için çok önemli bu günler diymi ama

Kesinlikle önemli birde bu ay işte birşeyler deniyoruz yaaa, Pre-seed falan şimdi yarım kalacaktı..

allah emeklerini boşa çıkarmasınn bitanem herşey bir vesile verecek olan mevlam umarım vesile olurda gelir yakında meleğinn

güzelim gebelikten de regl öncesinden de olabilir..eğer geçtiyse reglin bir kan testi yaptır eziyet çekme

aynen katılıyorumm şehazım balıma test yap hep birlikte kurtulalım meraktan

hosbulduk canım ıyı olmaya çalışıyoruz işte napayım canım geçmedı halsızlıgım daha ıyı gıbıyım ama yınede çok zorluyo işe gıderken özellıkle ınsallah zamanla daha ıyı olurum bebişde büyüyo napsın cuma günü doktora gıdıyoruz kontrol ve ıkılı test için ınsallah ıyı çıkar

canmımmm benim kıyama sana yaa inşallah bütün halsizliklerin geçer inşallah bizde yaşarız o güzel duyguları tesin sonucuda süper iyi çıkar inşş bende cuma günü hsg çekilicem beim için dua et bitanemm biraz korkuyorumm

ıyıyım canım sen nasılsın bakalım

Valla iyiyim işte, çalıştık baya bugün 19. gün bekliycez artık nasipte varsa gelecek melegim yoksa vardır bir hyır deyip oturucaz,

Valla kızlar kırk yılda bir net işi çalışıyor ama benim mesaim bitti hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın..[/QUOTE]

iyi akşamlar talım kendine iyi bak

yok şişmezdı ayrıca bıde şer hapı kullanıyom hanı yumurtatıyormuş

evet adet belırtısıyle ayır etmek zor

inş hamiş olmuşsun dualarım seninle tatlımm

Geri