regl zamanlarımızı yazsak ona göre biribirimiz takip etsek nasıl olur hanımlar
beni aranıza alır mısınız benimde sizlere ihtiyacım var dogrusu

regl zamanlarımızı yazsak ona göre biribirimiz takip etsek nasıl olur hanımlar

aldık bileeee...yasemin
Arkadaşlar Merhaba,
bizde yaklaşık 1,5 yıldır deniyoruz çocuk için sonra benim tüplerim tıkanıktı açıldı rahim filmi esnasında. Oluruna bırakalım bekleyelim derken eşimde varikosel çıktı. Ve geçen yıl 24milyon olan spermi şimdi ise 12 milyon olmuş. Eşimin dünyası yıkıldı adeta. Bende çok üzgünüm onu teselli etmeye çalışıyorum tabiki ama elimizden geleni yapacağız. Bir doktora daha görünecek. 12 Milyon sperm ile normal gebelik olabilir mi, sınır 20 Milyon diye biliyorum. Aşılamayı hiç denemedik, hemen aşılamaya geçmek istiyoruz ama aşılama olmaz direk tüp bebek mi derler acaba, bana yardımcı olurmusunuz? Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah!!
Teşekkür ederim hürremim hoşbulduk dualarımız ortak canım aynen🙂)Hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun dualarımız herkez için burada🙂
Hoşbulduk koza saol beni hep üzdüğü için gebelik testlerinden soğudum en son geçen ay reglime 1 gün vardı meraktan ölüyorum dedim kendi kendime bu sefer kan testi yaptırıcam gittim sabah sabah acile 400 lerde bi numara verdiler 🙂 sonra eczaneye gidip gebelik testi alıp eve geldim sonra sonuç hüsran tabi akşamı regl oldum🙁bu olaydan eşime dahil kimseye anlatamamıştım oh be rahatladım🙂)psikolojimi anlatamam nasıl suçluluk duyuyorum çok zor şeyler hastaneye gittim ya acile niye kan testi yaptırmaya başkasına desem arkasıyla güler ama siz gülmezsiniz deme🙁anlarsınız beni melek arkadaslarım sizi sevıyorumAramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. Ovulasyon testi için media smart pahalı. Netten alın 20 si 30 bir arada olanlar var. Aralarında hiç bir kalite farkı yok. Gebelik tstlerindeLH oranı daha düşük olp hassas ölçenler oluyor ama bunda öyle bir şey yok. Netten alın geçin sizlere tavsiyem🙂))
hanımlar adetim düzensiz ama eğer bi sarkma olmazsa 19 mart regl olmam gerekio.ve bende bel ağrısı ve karın şişkinliğinden başka belirti yok gögüslerim falan acımıyo hamile belirtilerim yok offfff.... beklemek yoruyo...
canım aynı gidiyoruz bakalım hayırlısı olur inş...