Hamileliğin ilk belirtileri nelerdir ? En erken gebelik belirtileri

Merhaba, umarım gebelik hayaliniz en kısa zaman da gerçekleşir. Gebelik belirtileri gebeliğin 4-5. haftasın dan itibaren başlar . Erken görülen belirtiler psikolojik olabiliyor. Gebeliğin ilk ve güçlü septomu beklenen adette gecikme olmasıdır. Beklenen adetiniz de gecikme olursa en 3 günlük , gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Merhaba ben normalden daha sık tuvalete çıkıyorum ve baya bir sanki soğuk hava vuruyordu orası sızlıyor gibi bir sızlama oluyor bana hamile olabilirsin denildi lakin ilk ay başı kanamasını 21.günümde oldum ama üç gün sürdü tabi dördüncü gününde daha sık kanama oldum ilk başlarda üç güne kadar ara ara ve çok az oluyordu renginde daha açıktı neden olmuş olabilir acaba kafamda bu soru bahadır var
 
Merhaba, her septomu gebeliğe bağlamayın. Adetiniz gerçekleşmiş gebelik söz konusu değil. Organınızda ki sızlama üşütmekten iltihabi bir durum dan kaynaklanabilir. Sık idrara çıkmanız da soğuktan tükettiğiniz sıvıların sıklığın dan yada enfeskisyon dan kaynaklanabilir. Adet miktarı zaman zaman değişime uğrar ki bu da normaldir. Her zaman aynı yoğunlukta gerçekleşmez.
 
adetimin normalde pazartesi başlaması lazım ama çok heyecanlıyım ne zaman test yapsam çıkar
 
adet oldum ama bütün bu belirtiler var iki defa adet olmama rağmen hamile olabilirmiyim gününde oldum ama belirtiler beni korkutuyor
 
Merhaba, düzenli olarak adetiniz gerçekleşmiş bu durumda hamilelik söz konusu olamaz. Çok korkuyorsanız gebelik testi yapın. Çokmu zor test alıp yapmak . Dakikalar içinde gebe olup olmayacağınızı gebelik testi yaparak öğrenebilirsiniz.
 
Merhaba, belirtilerden yola çıkarak gebelik teşhisi yapmak yanlış ve yanıltıcıdır. Gebelik testi yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Bugün test yapabilirsiniz.
 
ilk defa adetim gecikti bende test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama hiç bir gebelik belirtisi yaşamıyorum
 
Geri
Üst