Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma ben ekim 28 de çatlatma iğnesi vuruldum 6 kasım yani bugün adet kanaması gibi yoğun kahverengi kıvamlı kan geldi sadece kasıklarımda ağrı var sorum şu: çatlamadan 14 gün geçmesi gerekmiyomu adet için yoksa bu değişirmi üstüne görme falan olmaz değilmi.?? kafam çok karıştı tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa çok mutlu olurum.
 
bende 4 yıldır cocuk ıstıyorum ama cıkolata kıstım var her ıkı ovrde ama klomen verdı doktorum ıkı yumurtam olustu ama baska doktora gııtım yumurtalar kıstlesmıs dedı adet soktucu ılac verdı ılac bıttı amahasta olmadım ne yapmalıyım
 
Bazı doktorlar 3. günü bazıları 5. günü başlatıyorlar. Ben ilk ay 5. günü başlamıştım. O ay olmamıştı. 2. ay başka doktora denk geldiğim için o 3. günü başlattı. Böylesi daha iyi yumurta sayısının çok olması için gibi dedi ama bende değişen bir şey olmadı. Aynı günde yumurtam gelişti. Ve tek yumurta. Diğeri folikül olarak kaldı. Tek yumurta ile hamile kaldım. Ben de derdim 4-5 yumurtası olanlar var ben nasıl tekle kalıcam ki diye. Allahım verecek oldu mu oluyor endişe etmeyin.


mrb berrakçım hamilelik nasıl gidiyor.ben bayağıdır giremedim nete.benim en son ay yumurta gelişmemişti ama adet olamayınca doktora gittim kist oluşmuş yani bi ara yumurta gelişmiş ama biz zamanını bilemediğimiz için kiste dönüşmüş ne yazıkki.neyse kısmet değilmiş 2 ay sonra nihayet bugün adet oldum 4.gün gidicem kist gitmişse yine klomene devam sanırım.inşallah hayırlısıyla bu ay olur.sende bizlere dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :)).bu arada eskilerden pek giren yok kayıplarda herkes vallahi.
 
kızlar rabbim isteyen herkeze nasip etsin.klomen kullandıgım 4. aydayım bu ay rahim filmide çekildim rabbim haıyırlsını nasip etsin hepimize. 18 veya 19 da adet günüm çok sabırsızım bu ay
 
Geri
Üst