hepinize selamlar, arkadaşlar bildiğiniz gibi 2.aşılamamı yaptırdım ve o da tutmadı 🙁 yarın test yaptıracaktım ama dün adet oldum,siteye bundan sonra girmeme kararı aldım tamamen beninle alakalı , hepinizi çok sevdim ve hepinizi kocaman öpüyorum. dualarım her zaman sizlerle olacak,siz de dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah a emanet olun. sevgilerimle öpüldünüz.
cnm sakın üzülme bu aşılamaya başlarken şansımızın düşük olduğunu biliyosun..tabi üzülmemek mümkün değil ama hepimiz aynı durumdayızz..aşılamadanda tüp bebektende vazgeçtimm.içinden hiç birini yaptırmak gelmedi nedense.buarada adet oldum 4 aydan sonra..hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok malesefhepinize selamlar, arkadaşlar bildiğiniz gibi 2.aşılamamı yaptırdım ve o da tutmadı 🙁 yarın test yaptıracaktım ama dün adet oldum,siteye bundan sonra girmeme kararı aldım tamamen beninle alakalı , hepinizi çok sevdim ve hepinizi kocaman öpüyorum. dualarım her zaman sizlerle olacak,siz de dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah a emanet olun. sevgilerimle öpüldünüz.
kızlar ben cumartesi kürtaj oldum 8 haftalıkken kalp atışları durdu 🙁( Rabbim kimseye böyle acı vermesin
hepinize selamlar, arkadaşlar bildiğiniz gibi 2.aşılamamı yaptırdım ve o da tutmadı 🙁 yarın test yaptıracaktım ama dün adet oldum,siteye bundan sonra girmeme kararı aldım tamamen beninle alakalı , hepinizi çok sevdim ve hepinizi kocaman öpüyorum. dualarım her zaman sizlerle olacak,siz de dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah a emanet olun. sevgilerimle öpüldünüz.
kimse yokmu kızlar sesiniz çıkmıyor
- - - Updated - - -
rapunzelcan naptın canım bi gelişme değişiklik varmı