işte kendini avukat diye tanıtan fulyanın gerçek mesleğii
kendisini avukat olaraktanımlayan fulyanın gerçekte biz kozmetik firmasında her 15 dakida bir erkeklerin koltuk altını kokladığı ortaya çıktıı
abowwwwwwwwwwwww diyorum ve çekilen resimleri yayımlıyorummm
Çünkü çalıştığı bir kozmetik firmasında piyasaya sürdükleri ürünlerin etkilerinin ne kadar devam ettiğini anlamaya çalışıyor
ismini vermek istemyen üyemize teşekkür ediyoruz ve bu bilgileri sizlerle paylaşıyoruzz
M.M magazinden ayrılmayın
allah seni cemoş çatladım patladım pörtledim gülmekten
bu ne gıııııııı
ama fulyanın da bunları görmesini çok isterdim yaaaa magazin haberlerine çıktı ünlü oldu kadın
allahım öldüm öldüm gülmekten yazamıyomm 
kızz cemoşş hani röpörtaj yapcaktın biz görgü tanıklarıyla![]()
Ben bunu yemezdim ama senle güllü yedirdiniz ve üstüne de bir bardak su içirdiniz valla
. 

Cadolozlarrrrr, nalçakca beni faka bastırıp düz ovada avladınızBen bunu yemezdim ama senle güllü yedirdiniz ve üstüne de bir bardak su içirdiniz valla
.
Bende size şu şarkıyı armağan ediyorum🙂
Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak![]()
Ne güzel unutmuştum, yine hatırlattın bana. Ay çok utanıyorum karizmam yerlerde![]()
Hmm şey bende bi hafıza kayıplığı söz konusu, siz kimsiniz, Rüyam kim peki, düz ova nerde, keklik neresinden avlandı![]()

valla yemezdinde işte hain plan en yakın dostundan gelince yedinn aslında ben kendimi çok suçlu his ediyorum hepsi benim suçum seni avlayanda avlatanda benim
nayırrrrrrrrrrr nolamazzzzz ben bu yükün altında daha fazla yaşıyamamm nallahımmmmmmmmmm çok utanıyorumm dostumu sırtından vuran bir alçağım bennnnn
Ha evet işin içinde sen olmasan asla yemezdim ama iki kişiden biri sendin o yüzden yedim gafil avlandım yani
Şaka bir yanada, kendini suçlu ve kötü hissedersen, üzülürüm... O yüzden bana yedirmenin keyfini çıkart ki, bende rahat rahat yediğime güleyim 
Deli deli konuşma kısHa evet işin içinde sen olmasan asla yemezdim ama iki kişiden biri sendin o yüzden yedim gafil avlandım yani
![]()
Kendini suçlu hissetmen için geçerli bişey yok dost... Bende bidene size yaparım ödeşirizŞaka bir yanada, kendini suçlu ve kötü hissedersen, üzülürüm... O yüzden bana yedirmenin keyfini çıkart ki, bende rahat rahat yediğime güleyim
![]()
valla afedeceksen herşeyi yaparım ama sen kıyma bana cahallığıma verr
ama intikam yenini etme noluyyy tırsıyom bennnn 
) gullu arkadaşımıza intikam soğuk yenen bir yemektirdeki gibi bir plan kurdu ve intikamını aldııııııııııı