üstüne görmüşsün muhtemelen.inşallah 1 sorun çıkmaz.müjdeli haberler bekliyoruz.1 yiğenimiz daha olacak desene.Mrb ranacım, h. geldin, hayırlısı tatlım bu işlere hiç belli olmuyor baksana bana adet görürken bile testim pozitif çıkıyor..
üstüne görmüşsün muhtemelen.inşallah 1 sorun çıkmaz.müjdeli haberler bekliyoruz.1 yiğenimiz daha olacak desene.Mrb ranacım, h. geldin, hayırlısı tatlım bu işlere hiç belli olmuyor baksana bana adet görürken bile testim pozitif çıkıyor..
sağol canım,inşallah.ranagül seninde hayırlı haberlerini bekliyorum cnm sanırım hala olmadın çok ii hadi bakaım hayırlsıı olsun inş
üstüne görmüşsün muhtemelen.inşallah 1 sorun çıkmaz.müjdeli haberler bekliyoruz.1 yiğenimiz daha olacak desene.
lalem sende iki aydır bi tuhaflık var ama hadi hayırlısı diyelimm
canım,inşallah sorun çıkmaz.Valla bende anlamadım kızlar, evet tuhaflığın ötesine geçmeye başladı, eğer bişi yoksa dr.dan hormonlarıma bakmasını isticem bkalım
böyle günlerin çok yakındır inşallah.canım,inşallah sorun çıkmaz.böyle günlerin çok yakındır inşallah.
inşallah,inşallah ve inşallah.Oyyy inşallah tatlım inşallah hepimiz için çok yakındır.. 🙂
canım kesenin içinde bebeği ben en son eylülde gördüm yani 12.haftamda ondan öncede bişiler var gibi görüon ama bebeğe benzemio sadece karartının içinde böle tuhaf bi beyazlık görüon ama bebek gibi görmek için 12 haftalık olman şartMrb sammy ha şuan sitede hamiş olan sen varsın galiba bişey sormak istiyorum senin bebeğin kesenin içinde kaçıncı haftada göründü?