Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

laracım dokturların ne diyor 4 tane düşüğüne sorun neymiş söyledilermi.cok üzüldüm cnm yaaa inş bidaki hamileliğin böyle sonuclanmaz
Simdiye kadar bisey bulunamadi canim malesef.Ama benim Dr um lalezarin Dr una göre daha ihmalkardi,pek arastirmadi.Bende degistirdim onu,simdiki Dr um daha cok ilgileniyor.Sekerine bakalim dedi mesela.Birde kendi jinekologumda bir ilerleme olmayinca tüp bebek merkezine gitmistim.Oradaki Dr da bir ameliyatla karin ve rahim icine bakilmasini önerdi.Orada polip yara gibi seyler varsa bunlarda düsüge ve hamile kalamamaya sebep olabilirmis.Ama aksiliklar pespese geldi ve bir türlü o ameliyati olmak kismet olmadi.Birde bu topikte dilara isminde bir arkadas vardi.O da benim gibi cok düsükler yasamis.Burada tanistik ve hamile kaldi.Ama malesef bu bebeginide kaybetti.Ondan farkli bir Dr un adresini ögrendim.Irtibata gectik.Esimden ve benden kan alinip oraya gönderdik.Önümüzdeki ay oradan cevap bekliyoruz bakalim.O zamana kadar bende ameliyati atlatabilseydim insallah düsüklerimin sebebini ögrenecegiz gibi geliyor ama.Birde tüp bebek merkezindeki Dr yasimdan dolayi bebek icin sadece 1-2 yil vaktimin kaldigini söylemisti.Cok uzun yazdim,kusura bakma...

Simdiye kadar bisey bulunamadi canim malesef.Ama benim Dr um lalezarin Dr una göre daha ihmalkardi,pek arastirmadi.Bende degistirdim onu,simdiki Dr um daha cok ilgileniyor.Sekerine bakalim dedi mesela.Birde kendi jinekologumda bir ilerleme olmayinca tüp bebek merkezine gitmistim.Oradaki Dr da bir ameliyatla karin ve rahim icine bakilmasini önerdi.Orada polip yara gibi seyler varsa bunlarda düsüge ve hamile kalamamaya sebep olabilirmis.Ama aksiliklar pespese geldi ve bir türlü o ameliyati olmak kismet olmadi.Birde bu topikte dilara isminde bir arkadas vardi.O da benim gibi cok düsükler yasamis.Burada tanistik ve hamile kaldi.Ama malesef bu bebeginide kaybetti.Ondan farkli bir Dr un adresini ögrendim.Irtibata gectik.Esimden ve benden kan alinip oraya gönderdik.Önümüzdeki ay oradan cevap bekliyoruz bakalim.O zamana kadar bende ameliyati atlatabilseydim insallah düsüklerimin sebebini ögrenecegiz gibi geliyor ama.Birde tüp bebek merkezindeki Dr yasimdan dolayi bebek icin sadece 1-2 yil vaktimin kaldigini söylemisti.Cok uzun yazdim,kusura bakma...
canım benim,Allah yardımcın olsun.troidlerine baktımışmıydın.düşüğe neden olabiliyor.

LARA,arkadşım varda ilk çocuktan sonra sürekli düşükleri oldu.hep 4 atlık olunca düşüyor.1 merkeze gitti,çocğu tutan hücrenin olmdığı söylendi.
Herkeste düsügün sebepleri farkli farkli oluyor.Insallah arkadasinin probleminin bir tedavisi bulunmustur canim.Sebebini bilmemek mahvediyor beni.Bir sebep bulunsa ya tedavisini olurum yada tamamen ümidimi keserim.Benimki cok ilginc.Ilk bebegim düstü,sonra oglum dogdu,ondan sonra üc bebegim daha düstü.Simdiye kadar Drlarda pek ciddiye almiyorlardi.Öyle zaman ve yas gecti...

ayy cnm benim inş kötü bir sorun cıkmaz sen kalbini rahat tut cnm allahın izniyle ameliyatta olursa herşey yoluna girer sende bebişini kucagına alırsım tüm dualarım senle ve senin gibi olan bütün arkadaşlarda.tiroit hormonlarında sorun varmı cnm .benim yavaş calışyıgı için hamile kalamıyordum şuan ilac kullanıyorum hala onada baktır bence

Son düzenleme:
Herkeste düsügün sebepleri farkli farkli oluyor.Insallah arkadasinin probleminin bir tedavisi bulunmustur canim.Sebebini bilmemek mahvediyor beni.Bir sebep bulunsa ya tedavisini olurum yada tamamen ümidimi keserim.Benimki cok ilginc.Ilk bebegim düstü,sonra oglum dogdu,ondan sonra üc bebegim daha düstü.Simdiye kadar Drlarda pek ciddiye almiyorlardi.Öyle zaman ve yas gecti...
canım,herşeyde 1 hayır vardır.inşallah bundan sonra böyle 1 sıkıntı yaşamazsın.bende 3 aylık evliyken 1 düşük yaptım ve 1 daha olmadı.şimdiyse tek çözüm tüp bebek.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,herşeyden önemlisi hayırlı evlatlar versin.

selam kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır dün dr gittim yumurta cok güzel gelişmiş iğne olmama ragmen catlamamış yine yıkıldım ya bu gün 14 günüm ama şimdi catlama olurmu bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı ki

canım benim,Allah yardımcın olsun.troidlerine baktımışmıydın.düşüğe neden olabiliyor.
Evet canim trioidime bakildi.Aslinda problemimde var o yönde.Soguk dügümüm var ama bunun düsüklerde etkisinin olmadigini söyledi Dr.Sadece hamile kalmayi önleyebilir dedi.Onun yaninda kan pihtilasmasiyla ilgili problem olup olmadigina,hormonlarima,esimle kan uyusmazligi olup olmadigina,vücudumda bir annormallik olup olmadigina bakildi.Bisey bulunamadi.Simdi Dr sekerden süphelendi.Pazartesi diyabetim olup olmadigi belli olacak.

ben çıyorum arkadşlar,biraz başım ağrıyor.Allah'a emanet olun.
LARA,düşüğün olmaması için 1 dua vardı,onu bulabilirsem yazarım.
Gecmis olsun canim.Kusura bakma,seninde basini agrittim.Herkesin kendi derdi kendine yertiyor aslinda.Sende Allaha emanet ol.Gercekten öle bir dua varsa ve yazarsan cok minnettar olurum.Öpüyorum canim

Geri