Simdiye kadar bisey bulunamadi canim malesef.Ama benim Dr um lalezarin Dr una göre daha ihmalkardi,pek arastirmadi.Bende degistirdim onu,simdiki Dr um daha cok ilgileniyor.Sekerine bakalim dedi mesela.Birde kendi jinekologumda bir ilerleme olmayinca tüp bebek merkezine gitmistim.Oradaki Dr da bir ameliyatla karin ve rahim icine bakilmasini önerdi.Orada polip yara gibi seyler varsa bunlarda düsüge ve hamile kalamamaya sebep olabilirmis.Ama aksiliklar pespese geldi ve bir türlü o ameliyati olmak kismet olmadi.Birde bu topikte dilara isminde bir arkadas vardi.O da benim gibi cok düsükler yasamis.Burada tanistik ve hamile kaldi.Ama malesef bu bebeginide kaybetti.Ondan farkli bir Dr un adresini ögrendim.Irtibata gectik.Esimden ve benden kan alinip oraya gönderdik.Önümüzdeki ay oradan cevap bekliyoruz bakalim.O zamana kadar bende ameliyati atlatabilseydim insallah düsüklerimin sebebini ögrenecegiz gibi geliyor ama.Birde tüp bebek merkezindeki Dr yasimdan dolayi bebek icin sadece 1-2 yil vaktimin kaldigini söylemisti.Cok uzun yazdim,kusura bakma...