mrsm varya doktor okadar süper biri ki gerçekten umutlarımı yeniledi yani illa bu ay diye değil önümüzdeki üç ay psikolojim bozulamaz sanırım eşimdede bendede sorun olmamasıda kafamızı rahatlattı yani şu an okadar iyi hissediyorum ki inşallah Rabbim dualarımızı işitir ve inşallah bunun sonucunu bebişle taçlandırır 🙂canım eskilerdenim evet ama ya hiç rastlamadım ya da unuttum. klomen kullananlar vardı hatırlıyorum ama sonucu bilmiyorum. sen bunları düşünme, psikolojin iyi olduğu sürece ve beynini yönetmediğin sürece meleğin hemen gelecek canım, buna inanıyorum.
mrsm varya doktor okadar süper biri ki gerçekten umutlarımı yeniledi yani illa bu ay diye değil önümüzdeki üç ay psikolojim bozulamaz sanırım eşimdede bendede sorun olmamasıda kafamızı rahatlattı yani şu an okadar iyi hissediyorum ki inşallah Rabbim dualarımızı işitir ve inşallah bunun sonucunu bebişle taçlandırır 🙂
kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım sonra gelirim yine meleklerinize iyi bakın ve Allaha emanet olun öptümmmm 🙂
:
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->