Müjde!!! İnsülin İğnesi çilesi bitiyor..

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Müjde!!! İnsülin İğnesi çilesi bitiyor..
insülin iğnesi çeşitleri victoza novo nordisk vıctoza victoza türkiye nedir
Bu haberi duyduğuma ben bile çok sevindim. İğneden korkan yakınlarım insülin tedavisini red ediyorlardı.. Şükür hepsi bitiyor..

meleklermekani-5791.jpg


Dünyadaki milyonlarca diyabetliye umut verecek bir ilaç geliştirildi. Bu ilaç sayesinde günlük insülin iğneleri tarihe karışacak.


İnsülin üreten Novo Nordisk firmasının 155 Britanyalı hasta üzerinde denediği ilaç olumlu sonuçlar verdi. Bu ilaç diyabet hastalarının kullandığı pankreastaki insülin üretimini dengeleyen ve iğneyle şırınga edilen Victoza ilacının ağız yoluyla alınan formu olacak.

Eğer bu araştırmaların devamında olumlu sonuçlar alınırsa bundan sonra diyabet hastalarının insüline ihtiyacı ortadan kalkacak.

Çocukluk çağında başlayan Tip 1 diyabet hastalarının kullandığı insüline etkisi olmasa da orta yaşta ortaya çıkan Tip 2 diyabet hastalarını insülin derdinden kurtaracak.

kaynak:hürriyet
 
hocam ben 43 yıldan beri tıp1 şeker hastasıyım insülin iğnemi kullanıyorum sabah öğlen akşam gece iğneliye iğneliye bacaklarım benek haline bıraktı gene devam ediyorum yapılacak birsey bulamıyorum işte siz yardımcı olurmusunuz LÜTFEN SAYĞILARIMLA Sizi bekliyorum

Meleklermekani.com:Telefon numarası vermek yasaktır, beklediğiniz bilgiler konu içersinde verilecektir. Ayrıca sitemizde ki yazıların çoğu bilgilendirmek amaçlıdır. Kesin bilgi için doktorunuza başvurun.

Sağlıklı günler dileriz.
 
Geri
Üst