Rüyada küs olduğun biriyle konuştuğunu görmek

Bende nerde barismak benim bi dostum var 1yildir kusus cok hircin barismak icin ne yapa bilirim oneri verin lutfen:argue: kavgamizda tam boyle oldu kavgadan sonra ben:cry::sin:ve o
 
Mrb ben rüyamda küs olduğum amcamı gördüm benimle konuşmak istedi ama ben konuşmadım peşimden koşuyordu benimle konuşmak için ben konuşmadım. Ne anlama geliyor bu rüya
 
Merhaba 1 aydır arkadaşıma karşı güvenim kırıldı. Kimi göstersem tatli cocukmus su cocuktan hoslandm desem gdip kene gibi yapisti.ustune üstlük gercekten hoslandigim cocuga benim gözümün önünde yavsafi. Sarildi koluna grdi dizine yatti. Öptü. Bu nedir.ve bunu 2. Defa yapti dha sobra beni kullandığını hissettm neyse küstüm ben bununla 1 haftadr konuşmuyorum ama 2 gündür rüyamda göruyorum. Hoslandigm cocugu küs olduğun arkadaşimi ve eski sevgilisini. Bugün ku rüyamda serife yani kus olduğum arkadaşm beni aradi hiçbirşey olmamis gbi bugun size gelicem sennle bariscaz annene selam soyle falan dedi. Sizce anlami nedr.
 
Kus oldugum bir arkadasimi suan hoslandigim cocugun yaninda gotuyorum ve arkadadim daha sonradan bana barismak icin mesaj atiyor ama ben barismiyorum. Bu ne anlama geliyo?
 
Merhaba Benim bir arkadasim ile kavga Ettik ondan once onlan okadar iyidik ki ama ben bir ruya gordum o ruyada bizim kavgamizin konusup baristigimizi gordum 1 x degil ama 2 sefer gordum bu ne anlama geliyor cevaplarinizi bekliyorum
 
rüyada konuşmadığın biriyle konuşmak rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak küs olduğun konuştuğunu görmek küs barışmak
rüyada küs olduğun biriyle konuşmak, barışmak, konuştuğunu görmek, öpüşmek, kavga etmek, tartışmak, barıştığını görmek, sarılmak, nedir, ne anlama geliyor, tabirleri burada arkadaşlar


Rüyada küs olduğunuz biriyle, kavga etmek, konuşmak ya da barışmak ne anlama geliyormuş; buyrun bu makalemizde tabiri hakkında bilgiler edinelim Melek'lerim.


ruya2-3b1.jpg



Rüyanız iyice düşünmeden, tam anlamadan birisi hakkında verdiğiniz bir yargı nedeniyle vicdan azabı çektiğinizi, bir iç hesaplaşma yaşadığınızı işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle barıştığını görmek dargın olduğu kimselerle barışmaya, düşmanlığın biteceğine işarettir.
Bir başka yoruma göre rüyada düşmanıyla barıştığını görmek dargınlığın daha da kuvvetleneceğine işarettir.
 
Rüyamda küs olduğum bir kız arkadaşımın evlendiğini gördüm ve konuştuk barıştık ona diğer arkadaşlarımla asla barışmayacağımı asla taviz vermeyeceğimi cenazeme bile gelmemelerini söyledim sonra konuşmaya devam ettik bunun anlamı nedir?
 
Ruyamda kus oldugum arkadasimin bana barismak icin geldigini gordum ve o asla barismak icin gelmez
 
Hayirli aksamlar ben bu gece bir arkadasimi gordum. Daha doğrusu eskiden arkadasimdi fakat yaklasik bir kac ay once tartistik ettik o artik benimle konusmuyor. Ruyamda ben agliyordum ve o beni teselli ediyordu artik ben senin yanindayim uzulmene gerek yok dedi. Acaba bu ne demek oluyor? Bu arkadasimi gercektende cok ozluyorum artik küs bitsin istiyorum. Bu ruyayida gorunce kafam karisti.
 
En iyi arkadasımla 2 sene önce kusmustuk aynı sınıftayız sözlü kavga ediyorduk ne anlama geliyor ?
 
Geri
Üst